Uzun zamandır laptopum için kablolu kulaklık kullanıyordum. Şimdi ise PS5 aldığım için hem laptopta hem PS5’te kullanmak için bir kablosuz kulaklık almak istiyorum. Başlıkla belirlediğim kulaklıklardan Cloud 2 Core Wireless 3,900₺ , Cloud 3 Wireless ise 4,500₺. Kullandığım cihazları size belirtim hangi kulaklık benim için daha iyidir çok fazla para vermek istemiyorum. Eğer bunlar kötü dersenizde aklımda SteelSeries Arctis 7P+ (5200₺) modeli var.
Steelseries Nova 5'i gaming gecesinden 5k altı veya civarı herhangi bir fiyattan almanı öneririm. Yazdığın kulaklıklarla epey.com'dan bir karşılaştır ve kendin gör.
Uzun zamandır laptopum için kablolu kulaklık kullanıyordum. Şimdi ise PS5 aldığım için hem laptopta hem PS5’te kullanmak için bir kablosuz kulaklık almak istiyorum. Başlıkla belirlediğim kulaklıklardan Cloud 2 Core Wireless 3,900₺ , Cloud 3 Wireless ise 4,500₺. Kullandığım cihazları size belirtim hangi kulaklık benim için daha iyidir çok fazla para vermek istemiyorum. Eğer bunlar kötü dersenizde aklımda SteelSeries Arctis 7P+ (5200₺) modeli var.
Steelseries Nova 5'i gaming gecesinden 5k altı veya civarı herhangi bir fiyattan almanı öneririm. Yazdığın kulaklıklarla epey.com'dan bir karşılaştır ve kendin gör.
Cloud 2 core wireless demis arkadas onun icin cloud 3 wireless.Ek olarak cloud 2 wireless ses performansi daha iyi oldugu soylenilmis fakat ne kadar fark olabilir.Ben kendim cloud 2 de kullandim aktif cloud 3 w kullaniyorum.Yine tercihim cloud 3 w olurdu
Cloud 2 core wireless demis arkadas onun icin cloud 3 wireless.Ek olarak cloud 2 wireless ses performansi daha iyi oldugu soylenilmis fakat ne kadar fark olabilir.Ben kendim cloud 2 de kullandim aktif cloud 3 w kullaniyorum.Yine tercihim cloud 3 w olurdu
ses kalitesi olarak büyük farklar yok ama var idi sanırım fakat mikrofon olarak cloud 2 çok daha iyiydi ama hani ikisi de olur şahsen ben cloud3 ten çok çok memnumum şarkı dinlerken de çok iyi.
ses kalitesi olarak büyük farklar yok ama var idi sanırım fakat mikrofon olarak cloud 2 çok daha iyiydi ama hani ikisi de olur şahsen ben cloud3 ten çok çok memnumum şarkı dinlerken de çok iyi.
Sarki konusunda iyi diyemem cunku hs80 kabloludan gecmistim.Hs80nin muzik/sahne performansi ben deneyimledigim hicbir kulaklikts yoktu
Barracuda x cloud 2 cloud 3 cloud core w
Void elite arctis 5 daha vardir da aklima gelmitor.Bunlar kullandim ve onerip oneremeyecegim kulakliklar
Sarki konusunda iyi diyemem cunku hs80 kabloludan gecmistim.Hs80nin muzik/sahne performansi ben deneyimledigim hicbir kulaklikts yoktu
Barracuda x cloud 2 cloud 3 cloud core w
Void elite arctis 5 daha vardir da aklima gelmitor.Bunlar kullandim ve onerip oneremeyecegim kulakliklar
Cloud Core alt modeli artık neyden kırptılar bilmiyorum fakat bu karşılaştırmada core tavsiye edeni direk engelle
Cloud 3 al gitsin ps5 te wireless kullanılmayacak fakat laptopta kullanırsınız. Ses kasmayacaksanız ses gelsin yeter derseniz her ikisini de almanıza gerek yok.
selamlar, ikisini de aktif olarak kullanmış birisi olarak açıklayayım
Cloud 2 Core Wireless'in efsaneleşmiş olarak anlatılan Hyperx Cloud 2 (kablolu) ile hiçbir alakası yok. Cloud 2'nin Core modeli düz Hyperx Cloud Core olarak geçer.
Cloud 2 Core Wireless ise Hyperx Cloud 3 ve beraberinde çıkan kablosuz modelinin Core modelidir. Core modelinde batarya biraz daha ufaktır (Cloud 3 Wireless 120 saat, Cloud 2 Core Wireless 80 saat). Ek olarak Cloud 3 Wireless, Cloud 2 Core Wireless'e kıyasla biraz daha büyüktür, padler daha büyük, kulaklık daha esnek, kafanız büyükse kesinlikle Cloud 3 Wireless ile daha rahat edersiniz. Ek olarak benim farkettiğim bir diğer durum ise Cloud 3 Wireless'in padlerindeki dış sesi engelleme performansı. Bana kalırsa Cloud 2 Core Wireless'ten çok daha başarılı.
Cloud 2 Core Wireless olması gerektiği gibi Cloud 3'e kıyasla biraz bütçe kısarak, biraz da kafa boyutu küçük olan kullanıcıları düşünerek yapılmış bir kulaklık sanırım. Öte yandan her ikisinde de 53mm sürücüler ve benzer diyebileceğim (şahsi tecrübeme göre) mikrofon performansı var.
Bana soracak olursanız Cloud 3 Wireless daha iyi. Daha rahat, daha konforlu, gürültü engelleme işini daha iyi yapıyor, kafam büyük olduğu için daha rahat ediyorum.
Cloud 2 Core Wireless'i Mediamarkt'ta kampanya ile beraber 2100 gibi bir şeye almıştım sanırım, bu yüzden kullanıyorum.
Hatta geçen gün USB Dongle'ını yamultmuşum, HP'ye mail attım, ertesi gün elime yenisini yolladılar hiçbir ücret ödemedim ya da servis ile uğraşmadım, kulaklıksız kalmadım. Genellikle CS2 oynadığım için artık Cloud 3 Wireless ya da ileride çıkacak modeller dışında başka bir kulaklığı tercih etmem sanıyorum.
Teknik özelliklere gelecek olursak sol taraf Cloud 2 Core Wireless, sağ taraf ise Cloud 3 Wireless.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cloud 2 Core Wireless için zaten PS desteği belirtilmemiş, kaynak Hyperx'in kendi websitesi.
Cloud 3 Wireless sürekli 4kya düşüyor zaten, bekleyip onu almak çok daha mantıklı.