Neler Yeni

Hyperx Cloud 2 İade edilmeli mi?

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Sercan SAYİT
Bende müsait olunca Cloud 2 almayı düşünüyordum ama ayak sesi kasmak sorun ise Corsair HS60 Pro modeline yöneleceğim herhalde.

Wanates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sefa Tanrıverdi
cloud alpha 7.1 özelliği yok ve kulaklıkta ses kartı yok hocam kendi anakartımın ses kartı iyi mi değil mi bilmiyorum.
Cloud 2 kullanıcısıyım 7.1 özelliği bu kadar kötü çalışamaz bir kulaklığın, 1 defa denemek için açtım ve oyunda round bitmeden kapadım, stereo daha iyi ses kasılıyor öyle söyleyeyim.
Ayrıca onu da geçtim bir kulaklığı 7.1 var veya yok diye tercih etmek bana mantıksız geliyor çünkü 7.1 özelliği her marka farklı ve iyi yapamıyor. Onun için stereo bir kulaklık alıp kulaklıklar için windows sonic ayarını açabilirsin daha faydalı olur diye düşünüyorum.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
cloud alpha 7.1 özelliği yok ve kulaklıkta ses kartı yok hocam kendi anakartımın ses kartı iyi mi değil mi bilmiyorum.
Cloud alpha 7.1 ve ses kartsız daha iyi Cloud 2'den. Ses kartı olsa olacakları sen düşün.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
hocam oyunda denedim benim için sorun yoktu başka kulaklıktan geçtiğim için sadece farklı geldi. Ve değişim talep ettim ama ellerinde stok olmazsa iade olacaklarını söylediler. Değişim olursa zaten değiştirilmesini istiyorum. Kutu ise youtube videolarında baktım taşıma kılıfı falan vardı ancak bende yok ve dip seste baya belli ediyor
Cloud 2 nin iki farklı kutusu var. Artık taşıma torbalı kutu üretilmiyor bilgisi vermişti hyper x banada. Amazon onun yerine hediye kupon vermişti bana. Cloud 2'nin amazondan alınmaması taraftarıyım. Yedek parçası da yok zaten ortalıkta. Yetkili servis yeni kulaklığın 1 buçuk katı para istiyor küçük bir parçaya. Zaten kulaklığın mikrofon girişine baksan farkı net birşekilde anlayacaksın. Amazondaki ürün fotoğraflarında da iki farklı modelin fotoğrafları mevcut. Mikrofon farkına bakmak isteyen oradan bakabilir. Yamuk jak girişli değil, düz jak girişli mikrofon modeli geliyor. Zaten kulaklık yamuk olana uyumlu değil. Bunu büyük ihtimalle core modellerin mikrofonlarını uyumlu yapmak için yapmışlar. Yazık olmuş.

Almayın arkadaş. Amazondan bu ürünü almayın...

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Yeni cloud2lerde kılıf yok diye 70tl civarı para iadesi almıştım ben.
Dip seste sadece çok uzun süre sessiz kalırsa kulaklık oluyor onun dışında yaşamadım beni rahatsız etmedi en azından.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
evet dip ses öyle çok rahatsız ediyor hocam ve o kadar para veriyorsun kusurlu ürün geliyor anlamadım gitti. Sizce yılbaşı indirimlerinde tekrar bu fiyata düşer mi?
düşebilir fiyatı çok oynak blackshark v2 hyperx cloud 2 arctis 7 kullandım şahsen en sevdiğim c2 oldu aktif olarak kullanıyorum zaten bütçe varsa cloud alpha alıp daha sonra ses kartı alıp çok daha kaliteli bir hale getirebilirsin

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Mikrofonu bana çok kötü geldi. Fason üretim dedikleri drop plus'ın bile mikrofonda fark atması "artık bu kulaklık eskimiş" dedirtiyor. 1400 tl verilmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
serdar doğan
hocam oyunda denedim benim için sorun yoktu başka kulaklıktan geçtiğim için sadece farklı geldi. Ve değişim talep ettim ama ellerinde stok olmazsa iade olacaklarını söylediler. Değişim olursa zaten değiştirilmesini istiyorum. Kutu ise youtube videolarında baktım taşıma kılıfı falan vardı ancak bende yok ve dip seste baya belli ediyor
dip ses konusunda çok şikayet var.

Cihangir

80+ Gold
dip ses olamsa bende alacağım

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Blackshark v2 al geç
2000TL fiyatı var hocam yoksa alacağım kulaklık oydu zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud 2 kullanıcısıyım 7.1 özelliği bu kadar kötü çalışamaz bir kulaklığın, 1 defa denemek için açtım ve oyunda round bitmeden kapadım, stereo daha iyi ses kasılıyor öyle söyleyeyim.
Ayrıca onu da geçtim bir kulaklığı 7.1 var veya yok diye tercih etmek bana mantıksız geliyor çünkü 7.1 özelliği her marka farklı ve iyi yapamıyor. Onun için stereo bir kulaklık alıp kulaklıklar için windows sonic ayarını açabilirsin daha faydalı olur diye düşünüyorum.
evet haklısınız ama alpha modelinin ses kartı yok alpha x fiyatı uygun olsaydı ya onu alırdım yada blackshark v2 alırdım zaten

Yeni cloud2lerde kılıf yok diye 70tl civarı para iadesi almıştım ben.
Dip seste sadece çok uzun süre sessiz kalırsa kulaklık oluyor onun dışında yaşamadım beni rahatsız etmedi en azından.
dip ses bende 20 sn falan oluyor ve duruyordu ve her ses başladığında dip seste başlıyordu ve can sıkıyordu 7.1 i açınca dip ses artıyordu zaten mikrofonda da dip ses vardı ses seviyesini 72 ye indirince dip ses gidiyordu çok saçma birşeydi. Ve en önemlisi o kadar para veriyorsun bu tür şeyler kabul edilemez bu fiyatlarda

dip ses olamsa bende alacağım
dediğim gibi hocam kiminde var kiminde yok şans işi ben şansımın olmadığını bile bile istedim düzgün gelir herhalde diye ama sorunlu geldi

düşebilir fiyatı çok oynak blackshark v2 hyperx cloud 2 arctis 7 kullandım şahsen en sevdiğim c2 oldu aktif olarak kullanıyorum zaten bütçe varsa cloud alpha alıp daha sonra ses kartı alıp çok daha kaliteli bir hale getirebilirsin
hocam açıkçası o tür şeylerle uğraşmak istemiyorum anakartım b450m s2h alpha ses kartlı olsa alırdım zaten alpha s almayı çok istiyordum ama fiyatı gördüğünüz gibi ikinci el alpha s buldum 1200-1400TL arası sizce alınır mı? Kulaklıklarda ikinci el alınır mı alınmaz mı bilmiyorum.

Son düzenleme:

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
hocam açıkçası o tür şeylerle uğraşmak istemiyorum anakartım b450m s2h alpha ses kartlı olsa alırdım zaten alpha s almayı çok istiyordum ama fiyatı gördüğünüz gibi ikinci el alpha s buldum 1200-1400TL arası sizce alınır mı? Kulaklıklarda ikinci el alınır mı alınmaz mı bilmiyorum.
alınır bence şuanki cloud 2im 2. el 6-7 aydır sorunsuz kullanıyorum daha 1 yıla yakın da garantisi var eğer hijyen falan derseniz pedleri güzelce sildikten sonra sıkıntı olmaz

alex jensen

80+ Silver
Amazon'dan 5-6 ay önce 800₺ ye aldım, valoda ayak sesleri takibi yapamıyordum, anında iade ettim
Dostum haberin olsun kulaklarinda sorun var kullanmayan ullanip begenmeyen esporcu gormedim kendim kullaniyorum oyunda herkesten iyi duyuyorum

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
alınır bence şuanki cloud 2im 2. el 6-7 aydır sorunsuz kullanıyorum daha 1 yıla yakın da garantisi var eğer hijyen falan derseniz pedleri güzelce sildikten sonra sıkıntı olmaz
ağustos 23 üne kadar garantisi var pedleri dediğine göre haliyle biraz aşınmış eskimiş o kadar belli etmiyormuş. Ben alıp uzun süre kullanacağım için sorunsuz bir şey olmasını istiyorum. Sizce mantıklı mı?

Top Bottom