Neler Yeni

Hyperx Cloud 2 mi Cloud 3 mü

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkin Yılmaz
İkisi arasında kaldım arkadaşlar PUBG oyunu için özellikle, tercübelerinizi paylaşabilir misiniz DTS özelliğini kalitesiz bulanlar var cloud 3 için ama gereken ayarları yapınca da iyi olduğunu söyleyenler var, yorum yapabilir misiniz teşekkürler

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Yunus Emre Uzun
2 aydır kullanıyorum 3 wireless kendi programındaki ses özelliklerinden gram memnun kalmadım dolby acsess kurdum onla kullanıyorum isteyene ayarlarımı atabilirim pubgde oynuyorum sesler gayet tok ve basslı normal stok ve programdaki ses modalarına göre öneririm
İkisi arasında kaldım arkadaşlar PUBG oyunu için özellikle, tercübelerinizi paylaşabilir misiniz DTS özelliğini kalitesiz bulanlar var cloud 3 için ama gereken ayarları yapınca da iyi olduğunu söyleyenler var, yorum yapabilir misiniz teşekkürler

wusiwnl

80+
2 aydır kullanıyorum 3 wireless kendi programındaki ses özelliklerinden gram memnun kalmadım dolby acsess kurdum onla kullanıyorum isteyene ayarlarımı atabilirim pubgde oynuyorum sesler gayet tok ve basslı normal stok ve programdaki ses modalarına göre öneririm
Atar mısınız?

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Yunus Emre Uzun
Atar mısınız?
1745593068156.png

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Yunus Emre Uzun
Surround virtualizer ve volume leveler ne oluyor hocam
volume sanal ses arttırıyor sorruoundu hatırlamıyorum ama açıkta bende internettenbuldum çok iyi ayarlar 2 aydır böyle kullanıyorum

Top Bottom