Hyperx Cloud 2 mi Cloud 3 mü

H005

80+
Reaksiyon skoru
6
Başlıkta belirttiğim gibi hyperx Cloud 2 mi tercih etmeliyim yoksa Cloud 3 mü
Ses kasma, Mikrofon kalitesi, uzun süreli kullanımda baş ağrısı yapmaması benim için önemli.

Başlıkta belirttiğim gibi hyperx Cloud 2 mi tercih etmeliyim yoksa Cloud 3 mü
Ses kasma, Mikrofon kalitesi, uzun süreli kullanımda baş ağrısı yapmaması benim için önemli.
Kablolu alacaksan 2 de dip ses sorunu var beni çok rahatsız etmiyor ama sizi ediyor ise 3 e bakın derim

cloud 3

Kablolu alacaksan 2 de dip ses sorunu var beni çok rahatsız etmiyor ama sizi ediyor ise 3 e bakın derim
Bende kullanıyorum Cloud 2. Ama bence öyle çok yok. Hiç yok değil ama az bence. Ara oluyor gibi.

Bu arada Cloud 3 tercih etmeniz sizin için daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Takıp öylece mi kullanıyorsunuz yoksa bir equalizer programı indirip ayar yapıp mı kullanıyorsunuz ? Cloud 3 ün driverı yok çünkü
Tak-kullan

Bende kullanıyorum Cloud 2. Ama bence öyle çok yok. Hiç yok değil ama az bence. Ara oluyor gibi.

Bu arada Cloud 3 tercih etmeniz sizin için daha iyi olur.

Tak-kullan
7.1 yok demi cloud 3 de

Takıp öylece mi kullanıyorsunuz yoksa bir equalizer programı indirip ayar yapıp mı kullanıyorsunuz ? Cloud 3 ün driverı yok çünkü
Takıp kullanıyorum. Sadece silah sesi yüksek geliyor diye bilgisayarın ses ayarında küçük bir oynama yaptım onun dışında tak çıkar kullanıyorum %70 75 ses seviyelerinde

Anladım bende yeni aldımda pek kurcalamadım. Siz memnunsanız bende direkt tak çalıştır kullanayım o halde
Cloud 2'den çok memnunum. Rahat, şık, sesleri güzel, müzik dinleniyor, mikrofonu güzel. Mis gibi kulaklık.

Cloud 2'den çok memnunum. Rahat, şık, sesleri güzel, müzik dinleniyor, mikrofonu güzel. Mis gibi kulaklık.
Bende cloud 2 den aşırı memnundum arkadaşım kulaklığıma çökünce 3 e geçtim işte

Takıp kullanıyorum. Sadece silah sesi yüksek geliyor diye bilgisayarın ses ayarında küçük bir oynama yaptım onun dışında tak çıkar kullanıyorum %70 75 ses seviyelerinde
Bilgisayarın sesini mi azalttınız yani sağ alttan sadece

cloud 3 driver var . NGENUITY
Ben 2 gündür arıyorum bulamadım çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri