Kablolu alacaksan 2 de dip ses sorunu var beni çok rahatsız etmiyor ama sizi ediyor ise 3 e bakın derimBaşlıkta belirttiğim gibi hyperx Cloud 2 mi tercih etmeliyim yoksa Cloud 3 mü
Ses kasma, Mikrofon kalitesi, uzun süreli kullanımda baş ağrısı yapmaması benim için önemli.
Takıp öylece mi kullanıyorsunuz yoksa bir equalizer programı indirip ayar yapıp mı kullanıyorsunuz ? Cloud 3 ün driverı yok çünküCloud 3 kullanıyorum 1 hafta oldu memnunum size de öneririm
Bende kullanıyorum Cloud 2. Ama bence öyle çok yok. Hiç yok değil ama az bence. Ara oluyor gibi.Kablolu alacaksan 2 de dip ses sorunu var beni çok rahatsız etmiyor ama sizi ediyor ise 3 e bakın derim
Tak-kullanTakıp öylece mi kullanıyorsunuz yoksa bir equalizer programı indirip ayar yapıp mı kullanıyorsunuz ? Cloud 3 ün driverı yok çünkü
7.1 yok demi cloud 3 deBende kullanıyorum Cloud 2. Ama bence öyle çok yok. Hiç yok değil ama az bence. Ara oluyor gibi.
Bu arada Cloud 3 tercih etmeniz sizin için daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tak-kullan
Sanal olarak vardır Cloud 2 gibi. Ama tam bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim. Çok bakmadım kulaklığa.7.1 yok demi cloud 3 de
Anladım bende yeni aldımda pek kurcalamadım. Siz memnunsanız bende direkt tak çalıştır kullanayım o haldeSanal olarak vardır Cloud 2 gibi. Ama tam bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim. Çok bakmadım kulaklığa.
Takıp kullanıyorum. Sadece silah sesi yüksek geliyor diye bilgisayarın ses ayarında küçük bir oynama yaptım onun dışında tak çıkar kullanıyorum %70 75 ses seviyelerindeTakıp öylece mi kullanıyorsunuz yoksa bir equalizer programı indirip ayar yapıp mı kullanıyorsunuz ? Cloud 3 ün driverı yok çünkü
Cloud 2'den çok memnunum. Rahat, şık, sesleri güzel, müzik dinleniyor, mikrofonu güzel. Mis gibi kulaklık.Anladım bende yeni aldımda pek kurcalamadım. Siz memnunsanız bende direkt tak çalıştır kullanayım o halde
cloud 3 driver var . NGENUITYTakıp öylece mi kullanıyorsunuz yoksa bir equalizer programı indirip ayar yapıp mı kullanıyorsunuz ? Cloud 3 ün driverı yok çünkü
Bende cloud 2 den aşırı memnundum arkadaşım kulaklığıma çökünce 3 e geçtim işteCloud 2'den çok memnunum. Rahat, şık, sesleri güzel, müzik dinleniyor, mikrofonu güzel. Mis gibi kulaklık.
Bilgisayarın sesini mi azalttınız yani sağ alttan sadeceTakıp kullanıyorum. Sadece silah sesi yüksek geliyor diye bilgisayarın ses ayarında küçük bir oynama yaptım onun dışında tak çıkar kullanıyorum %70 75 ses seviyelerinde
Ben 2 gündür arıyorum bulamadım çok teşekkür ederim.cloud 3 driver var . NGENUITY