Neler Yeni

hyperx cloud 2 mi corsair void elite mi

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
khx-hscp-rd barkodu kingstonun mu hocam?
kingston diye satıyorlarmış ama hp ürünleriymiş öyle yorumlar var bugün media markte gidip bakacağım. Amazondakilerde hp gönderiomuş cok yorum var

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
hp aldıktan sonra bozulmuş kalite vs cok sikayet var cok ilginç hp tuttugu dalı kurutuyor.
benimki kingston hocam ek olarak eskiden dandik bir kulaklık kullanıp rahat ses kasabiliyordum lakin cloud2 ye geçince sesler çok garip gelmeye başladı baya uzun bir süre alışamadım sesi dışarıya vermiyor o yönü iyi lakin mikrofonu cidden çok kötü tavsiye etmiyorum arkadaşımda ise void elite var mikrofonu çok iyi seside gayet yeterli cloud3 güzel ama 2 nin modası geçeli çok oldu

• Beğen
Reaksiyonlar: Qpre

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
benimki kingston hocam ek olarak eskiden dandik bir kulaklık kullanıp rahat ses kasabiliyordum lakin cloud2 ye geçince sesler çok garip gelmeye başladı baya uzun bir süre alışamadım sesi dışarıya vermiyor o yönü iyi lakin mikrofonu cidden çok kötü tavsiye etmiyorum arkadaşımda ise void elite var mikrofonu çok iyi seside gayet yeterli cloud3 güzel ama 2 nin modası geçeli çok oldu
cloud3 alacam gibi hocam

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Uğur
Cloud3ü bazı kesim cloud 2den bile kötü diyor hocam razerlarda kesinlikle kulaklık almıcaksın bu benim görüşüm sadece isim
asus rog delta
cloud2
logitech g pro x2
razer kraken t.e kullandım şuana kadar çinli markalar saymadım logitech hariç razer diğer ikisininde içinden geçiyordu ses kalitesi olarak bu razer kesinlikle almayacaksın kanısına nasıl vardın bilmiyorum

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
Void al hyperx kulagimi cok acitiyor benim
bugün corsairda denedim cloud3 cloud2 en rahat cloud3 gibi geldi kafama cloud3 deniyeceğim bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

asus rog delta
cloud2
logitech g pro x2
razer kraken t.e kullandım şuana kadar çinli markalar saymadım logitech hariç razer diğer ikisininde içinden geçiyordu ses kalitesi olarak bu razer kesinlikle almayacaksın kanısına nasıl vardın bilmiyorum
benim fikrim hocam razer sadece mouse aldım markanın daha cok ismi var paranın hakkı oldugunu düşünmüyorum kulaklık zamanında denedim bana göre değil sıkıyor hocam istersen dünyanın en iyi kulaklıgı olsun 2-3 saat takınca 1 gün boyunca kafam agrıyor napabilirim.

Top Bottom