Hyperx Cloud 2 mi Logitech G Pro X mi?

wien

80+
Reaksiyon skoru
27
Dostlar kulaklık alacağım bu iki kulaklıktan birini düşünüyorum ( Hyperx Cloud 2 ve Logitech G Pro X ) Cloud 2 çok iyi olduğunu söylüyorlar ama çok eski bir kulaklık G Pro X yeni bir kulaklık bunların performansının yakın olduğunu düşünüyorum nasıl bir tercih yapmam gerek?

bana kalırsa Cloud II nin kablosuz versiyonu çok iyi ama G Pro da ço iyi sana kalmış

Dostlar kulaklık alacağım bu iki kulaklıktan birini düşünüyorum ( Hyperx Cloud 2 ve Logitech G Pro X ) Cloud 2 çok iyi olduğunu söylüyorlar ama çok eski bir kulaklık G Pro X yeni bir kulaklık bunların performansının yakın olduğunu düşünüyorum nasıl bir tercih yapmam gerek?
G Pro X tercih ederim ben. Hem daha yeni hem de Hyper X ile çok farkı olacağını düşünmüyorum.

Bu arada g pro x kablolu olanından bahsediyorum

G PRO X

g733 ?

G PRO X. Cloud 2 eski bir kulaklık ve yeni üretimde kalitesini düşürmüşler. Arkadaşımda eski cloud 2 vardı bozuldu yenisini aldı beğenmedi iade etti.

G PRO X
Ama ben arada neredeyse 2 katı fiyat farkı var.
İstediğini al.

LUCITIK.

arctis serisine bak geç kanka.Ama illa ikisinden biriyse kesinlikli g pro x fena bir şeymiş.Deneyimleyince Cloud II'yi parçaladı bana göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,229
Üyeler
173,943
Son üye
lorial
Geri