hyperx cloud 2nin mikrofonunun çok iyi olmadığını duymuştum da bu kadar da olmaz bence.Hyperx cloud 2 yi daha yeni aldım önceden rampage comfort kullanıyodum discordaki arkadaşlarım sesimin eskiden daha çok ve daha iy geldiğini söylüyo bir ayar falan mı yapmam lazım mikrofonun sesinide arttırdım
dip ses gitmemesi için oyuncu kulaklıklarındaki mikrofonlar öyle oluyor ama çok kötü olmaması lazımHyperx cloud 2 yi daha yeni aldım önceden rampage comfort kullanıyodum discordaki arkadaşlarım sesimin eskiden daha çok ve daha iy geldiğini söylüyo bir ayar falan mı yapmam lazım mikrofonun sesinide arttırdım
Yani bilmiyorum daha uzaktan geliyo diyolar bide ekstra olarak bi ayar falan yapmam gerekmiyo dimidip ses gitmemesi için oyuncu kulaklıklarındaki mikrofonlar öyle oluyor ama çok kötü olmaması lazım
Hep biri yeni kulaklık aldığında yaşıyorum bende bı sure sonra alisirlarYani bilmiyorum daha uzaktan geliyo diyolar bide ekstra olarak bi ayar falan yapmam gerekmiyo dimi
gerek yok discorddan cloud 2 kullanan arkadaşımla konuşuyorum biraz ince geliyor ses ama tüm cloud 2 lerin öyle gayet normal biraz farklıysa ama sorun da olabilir tabii ki ses kaydı alıp bakabilirsinYani bilmiyorum daha uzaktan geliyo diyolar bide ekstra olarak bi ayar falan yapmam gerekmiyo dimi
aynen ben yeni mikrofon aldığımda arkadaşlarım bu çok net diye eski mikrofona geçirmeye çalışıyorlardıHep biri yeni kulaklık aldığında yaşıyorum bende bı sure sonra alisirlar