Çözüldü✓ Hyperx Cloud 2 Mikrofon Sorunu

FareV

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
Merhaba arkadaşlar Hyperx Cloud 2 aldım ve mikrofon sorunu yaşıyorum.
İnternette biraz araştırdım fakat sonuca ulaşamadım bir tane driver buldum onu kullanmaya çalıştım şu şekilde bir hata aldım, kulaklık cihaza bağlı değil hatası.
1680844390488.png

Ondan sonra mikrofonun sesi mi az diye baktığım zaman ayarlarda %100 gösteriyor fakat hiçbir şekilde kısma veya açma işlemi yapamıyorum hep %100 de duruyor
1680844439936.png

Bu sorunu sizce nasıl çözebilirim başka bir yöntem bulunuyor mu ?

HyperX Cloud 2’lerin 2 farklı modeli var dostum. Birisi Kingston HyperX tarafından üretilen model, diğeri ise HP tarafından üretilen. Elindeki uygun modele göre uygun yazılımı indirmen gerek. Attığım linki dikkatlice incele.

HyperX Cloud 2’lerin 2 farklı modeli var dostum. Birisi Kingston HyperX tarafından üretilen model, diğeri ise HP tarafından üretilen. Elindeki uygun modele göre uygun yazılımı indirmen gerek. Attığım linki dikkatlice incele.

Bende ki model sanırım hp'nin olması lazım

hp modeli daha güncel olan model. attığım linkte ürünü nasıl ayırt edeceğinize dair fotolar var oradan bakıp gerekli yazılımı indirirsiniz
obs video kaydında sorun yok, windows ses kaydında sorun yok fakat discord ve valorant ses gitmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

obs video kaydında sorun yok, windows ses kaydında sorun yok fakat discord ve valorant ses gitmiyor
Hp modeli driver indirdim sorun bu şekil de devam ediyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hp modeli driver indirdim sorun bu şekil de devam ediyor
o zaman valorantta ve discord ayarında bir problem var dostum. cloud 2nin driverı kaldırıp denedin mi?

o zaman valorantta ve discord ayarında bir problem var dostum. cloud 2nin driverı kaldırıp denedin mi?
Kaldırdım sonra bir şekilde siteden indirdiğim driveri kurdum evet

dostum selamlar bende de Cloudcore kulaklık mevcut ama mikrofonu çalışmıyor acaba nasıl düzeltebilirim ? telefonda çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,666
Üyeler
186,514
Son üye
zntxr
Geri