Neler Yeni

Hyperx Cloud 2 Nasıl garantiye gönderilir

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Samet Sarı
Arkadaşlar hyper x cloud 2 vardı bugün sağ taraftan ses az geliyordu çok denedim düzelmiyor. Garantiye göndermek istiyorum ama bir ürünü garantiye göndermek bu kadarmı zor garanti belgesinde birkaç tane numara var arıyorum çalmıyor. Kendi sitesinde türkiye için bir numarası yok. Nasıl gönderirim acaba bilgisi olan ya da önceden gönderen varmı?

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Deniz
Arkadaşlar hyper x cloud 2 vardı bugün sağ taraftan ses az geliyordu çok denedim düzelmiyor. Garantiye göndermek istiyorum ama bir ürünü garantiye göndermek bu kadarmı zor garanti belgesinde birkaç tane numara var arıyorum çalmıyor. Kendi sitesinde türkiye için bir numarası yok. Nasıl gönderirim acaba bilgisi olan ya da önceden gönderen varmı?
Nereden aldın ürünü hocam? Direkt olarak aldığın mağazaya gönderim seçeneği olabilir mi ?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Windows kafasına göre sesi kısıyor ses ayarlarından bi bak belki kısıktır sağ taraf

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Samet Sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nereden aldın ürünü hocam? Direkt olarak aldığın mağazaya gönderim seçeneği olabilir mi ?
Hocam 7-8 ay önce trendyoldan mediamark satıcısından almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows kafasına göre sesi kısıyor ses ayarlarından bi bak belki kısıktır sağ taraf
Akşam oynuyordum sorun yoktu sabah bir kalktım bozulmuş başka bir kulaklık taktım onda sorun yok hocam

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Deniz
Hocam 7-8 ay önce trendyoldan mediamark satıcısından almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akşam oynuyordum sorun yoktu sabah bir kalktım bozulmuş başka bir kulaklık taktım onda sorun yok hocam
Mediamarkt ile bir görüş bence bi büyük firma arkasında dururlar diye düşünüyorum
Kendileri gönderebilir servise mediamarkttan faturan vardır sonuçta elinde

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Samet Sarı
Mediamarkt ile bir görüş bence bi büyük firma arkasında dururlar diye düşünüyorum
Kendileri gönderebilir servise mediamarkttan faturan vardır sonuçta elinde
Evet var hocam ozaman yarın mediamarktı bir arayıp sorayım . Anlamadığım şey hyperx gibi bir markanın türkiyede bir temsilcisi yok telefon numarası falan yok ,direkt telefonla muhatap olabiliceğiniz birisi yok çok saçma

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Deniz
Evet var hocam ozaman yarın mediamarktı bir arayıp sorayım . Anlamadığım şey hyperx gibi bir markanın türkiyede bir temsilcisi yok telefon numarası falan yok ,direkt telefonla muhatap olabiliceğiniz birisi yok çok saçma
Aynısını geçen hafta razer ile yaşadım bende
Doğru düzgün muhattap yok en sonunda itopyayı aradım onlar bize gönderin dediler

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Samet Sarı
Aynısını geçen hafta razer ile yaşadım bende
Doğru düzgün muhattap yok en sonunda itopyayı aradım onlar bize gönderin dediler
Anladım hocam umarım mediamarktta bize gönderin der

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Taha
Anladım hocam umarım mediamarktta bize gönderin der
bu tarz markalar distribütörlerle çalışıyorlar doğrudan ulaşmak istersen mail atman gerekir geçici çözüm olarak windows ayarlardan kulaklığın sağ tarafından gelen sesi arttırabilirsin
Adsız.png

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
bu tarz markalar distribütörlerle çalışıyorlar doğrudan ulaşmak istersen mail atman gerekir geçici çözüm olarak windows ayarlardan kulaklığın sağ tarafından gelen sesi arttırabilirsin Alıntıyı görüntüle
İşte buradan kısılıyor benim de arada kendi kendine kısılıyor Windows da sorun var

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Samet Sarı
Top Bottom