Atlas Savaş 80+ Bronze Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1,235 Reaksiyon skoru 379 15 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 berke. yazmış: Ben dip ses problemlerinide çözdüğünü hatırlıyorum sanki. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 15 Eylül 2022 Çünkü güncelleme ses kartına yapılıyor kulaklığa değil? Devamı için tıklayın... attığınız videodaki link yanlış yere atıyor indirme sayfasını bulamadım
berke. yazmış: Ben dip ses problemlerinide çözdüğünü hatırlıyorum sanki. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 15 Eylül 2022 Çünkü güncelleme ses kartına yapılıyor kulaklığa değil? Devamı için tıklayın... attığınız videodaki link yanlış yere atıyor indirme sayfasını bulamadım
berke. 80+ Gold Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 5,537 Reaksiyon skoru 2,189 15 Eylül 2022 #28 Atlas Savaş yazmış: attığınız videodaki link yanlış yere atıyor indirme sayfasını bulamadım Devamı için tıklayın... https://d1z8x2chb1ujcd.cloudfront.net/Manuals/Headsets/Cloud_II/HyperX_Cloud_Virtual_7.1_Surround_Sound_Firmware_Updater_Rev_0010.exe - Son sürüm.
Atlas Savaş yazmış: attığınız videodaki link yanlış yere atıyor indirme sayfasını bulamadım Devamı için tıklayın... https://d1z8x2chb1ujcd.cloudfront.net/Manuals/Headsets/Cloud_II/HyperX_Cloud_Virtual_7.1_Surround_Sound_Firmware_Updater_Rev_0010.exe - Son sürüm.
Atlas Savaş 80+ Bronze Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1,235 Reaksiyon skoru 379 15 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 berke. yazmış: https://d1z8x2chb1ujcd.cloudfront.net/Manuals/Headsets/Cloud_II/HyperX_Cloud_Virtual_7.1_Surround_Sound_Firmware_Updater_Rev_0010.exe - Son sürüm. Devamı için tıklayın... Güncelledim sorun hala devam ediyor amazondan almıştım dün geldi iade edebiliyorum değil mi
berke. yazmış: https://d1z8x2chb1ujcd.cloudfront.net/Manuals/Headsets/Cloud_II/HyperX_Cloud_Virtual_7.1_Surround_Sound_Firmware_Updater_Rev_0010.exe - Son sürüm. Devamı için tıklayın... Güncelledim sorun hala devam ediyor amazondan almıştım dün geldi iade edebiliyorum değil mi
berke. 80+ Gold Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 5,537 Reaksiyon skoru 2,189 15 Eylül 2022 #30 Atlas Savaş yazmış: Güncelledim sorun hala devam ediyor amazondan almıştım dün geldi iade edebiliyorum değil mi Devamı için tıklayın... Edebiliyorsun değişim de yapabilirsin istersen. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 15 Eylül 2022 Ses kartının problemli olduğunu söyle yardımcı olurlar.
Atlas Savaş yazmış: Güncelledim sorun hala devam ediyor amazondan almıştım dün geldi iade edebiliyorum değil mi Devamı için tıklayın... Edebiliyorsun değişim de yapabilirsin istersen. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 15 Eylül 2022 Ses kartının problemli olduğunu söyle yardımcı olurlar.
Atlas Savaş 80+ Bronze Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1,235 Reaksiyon skoru 379 15 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #31 berke. yazmış: Edebiliyorsun değişim de yapabilirsin istersen. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 15 Eylül 2022 Ses kartının problemli olduğunu söyle yardımcı olurlar. Devamı için tıklayın... Bu sorun tüm cloud 2 lerde mi var sadece bende mi Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 15 Eylül 2022 @Ckribrahim hocam lütfen yardım edin ne yapayım ben
berke. yazmış: Edebiliyorsun değişim de yapabilirsin istersen. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 15 Eylül 2022 Ses kartının problemli olduğunu söyle yardımcı olurlar. Devamı için tıklayın... Bu sorun tüm cloud 2 lerde mi var sadece bende mi Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 15 Eylül 2022 @Ckribrahim hocam lütfen yardım edin ne yapayım ben
berke. 80+ Gold Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 5,537 Reaksiyon skoru 2,189 15 Eylül 2022 #32 Atlas Savaş yazmış: Bu sorun tüm cloud 2 lerde mi var sadece bende mi Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 15 Eylül 2022 @Ckribrahim hocam lütfen yardım edin ne yapayım ben Devamı için tıklayın... Ben de bir dip ses problemi yok hangi uygulamada oluyor bu sorun test edeyim?
Atlas Savaş yazmış: Bu sorun tüm cloud 2 lerde mi var sadece bende mi Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 15 Eylül 2022 @Ckribrahim hocam lütfen yardım edin ne yapayım ben Devamı için tıklayın... Ben de bir dip ses problemi yok hangi uygulamada oluyor bu sorun test edeyim?
Atlas Savaş 80+ Bronze Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1,235 Reaksiyon skoru 379 15 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #33 berke. yazmış: Ben de bir dip ses problemi yok hangi uygulamada oluyor bu sorun test edeyim? Devamı için tıklayın... Uygulamada falan değil kulaklığı ses kartıyla taktığımda tıss diye bir ses geliyor inceden ama beni baya rahatsız etti
berke. yazmış: Ben de bir dip ses problemi yok hangi uygulamada oluyor bu sorun test edeyim? Devamı için tıklayın... Uygulamada falan değil kulaklığı ses kartıyla taktığımda tıss diye bir ses geliyor inceden ama beni baya rahatsız etti
berke. 80+ Gold Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 5,537 Reaksiyon skoru 2,189 16 Eylül 2022 #34 Atlas Savaş yazmış: Uygulamada falan değil kulaklığı ses kartıyla taktığımda tıss diye bir ses geliyor inceden ama beni baya rahatsız etti Devamı için tıklayın... Anladım o ses bende de var çok fazla bir problem yapmadı ben de.
Atlas Savaş yazmış: Uygulamada falan değil kulaklığı ses kartıyla taktığımda tıss diye bir ses geliyor inceden ama beni baya rahatsız etti Devamı için tıklayın... Anladım o ses bende de var çok fazla bir problem yapmadı ben de.
Atlas Savaş 80+ Bronze Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1,235 Reaksiyon skoru 379 16 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #35 Cloud 2 kullanan arkadaşlar siz nasıl çözdünüz bu sorunu
A Atakankrn 80+ Bronze Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 909 Reaksiyon skoru 293 24 Eylül 2022 #36 Atlas Savaş yazmış: Cloud 2 kullanan arkadaşlar siz nasıl çözdünüz bu sorunu Devamı için tıklayın... Kardeş bende de aynı problem var daha 1 hafta oldu. Ses seviyesi 72 yi geçince başlıyor. Sanırım değişime göndereceğim
Atlas Savaş yazmış: Cloud 2 kullanan arkadaşlar siz nasıl çözdünüz bu sorunu Devamı için tıklayın... Kardeş bende de aynı problem var daha 1 hafta oldu. Ses seviyesi 72 yi geçince başlıyor. Sanırım değişime göndereceğim
Atlas Savaş 80+ Bronze Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1,235 Reaksiyon skoru 379 25 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #37 Atakankrn yazmış: Kardeş bende de aynı problem var daha 1 hafta oldu. Ses seviyesi 72 yi geçince başlıyor. Sanırım değişime göndereceğim Devamı için tıklayın... Ben iade ettim haladır yeni kulaklık bakıyorum
Atakankrn yazmış: Kardeş bende de aynı problem var daha 1 hafta oldu. Ses seviyesi 72 yi geçince başlıyor. Sanırım değişime göndereceğim Devamı için tıklayın... Ben iade ettim haladır yeni kulaklık bakıyorum