Hyperx Cloud 2 ses kasamıyorum

Reaksiyon skoru
2
merhaba başlıkta yazdığım gibi hyperx cloud 2 yi bugün teslim aldım fakat valorantta silah sesleri çok aşırı bass lı geliyor ayak sesleri onun yanında çok az,şimdiden söyleyim 7.1 kapalı ayrıca eski 200 tl lik kulaklığımda çok daha anlaşılır ayak seslerinin nereden geldiği yardımcı olabilir misiniz iade etmeyi düşünüyorum.

merhaba başlıkta yazdığım gibi hyperx cloud 2 yi bugün teslim aldım fakat valorantta silah sesleri çok aşırı bass lı geliyor ayak sesleri onun yanında çok az,şimdiden söyleyim 7.1 kapalı ayrıca eski 200 TL lik kulaklığımda çok daha anlaşılır ayak seslerinin nereden geldiği yardımcı olabilir misiniz iade etmeyi düşünüyorum.
Windows ses ayarlarından tüm geliştirmeleri devre dışı bırak kanka

Fps oyunlarında 7.1 i kapatmayı dene kafa karıştırabiliyo

merhaba başlıkta yazdığım gibi hyperx cloud 2 yi bugün teslim aldım fakat valorantta silah sesleri çok aşırı bass lı geliyor ayak sesleri onun yanında çok az,şimdiden söyleyim 7.1 kapalı ayrıca eski 200 TL lik kulaklığımda çok daha anlaşılır ayak seslerinin nereden geldiği yardımcı olabilir misiniz iade etmeyi düşünüyorum.
Aynı Sorun Bende var Firmware update yaptım diğer pc de kullanıyordum Ayak Sesleri tok silah sesler böle orantılı geliyordu basslı felan değildi bu pc firmware update yapmadan önce aynıydı nerden yaptıysam Şuan ayak sesleri acayip az geliyor oyunlarda cs valo pubg anakart aynı sorunu çözebildinmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,236
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri