HYPERX CLOUD 2 VS ALPHA S

Morfin09

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
1400
Arkadaşlar en fazla 1400 TL'ye kadar bir kulaklık arıyorum bu iki kulaklık arasında kaldım bu kulaklıklar hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim hem müzik dinlerim hemde valorant csgo gibi oyunlar oynarım sizce hangisi daha iyi cloud alpha s 1200 tl alpha 2 1400 tl şuan

Arkadaşlar en fazla 1400 TL'ye kadar bir kulaklık arıyorum bu iki kulaklık arasında kaldım bu kulaklıklar hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim hem müzik dinlerim hemde valorant csgo gibi oyunlar oynarım sizce hangisi daha iyi cloud alpha s 1200 TL alpha 2 1400 TL şuan
cloud 2 kullanıyorum memnunum alabilirsin.

Mikrofonu baya kötü
Kablosu gereksiz uzun
sesler güzel mi peki
Post automatically merged:

bende blackshark kullanıyorum kablonun kısa olmasından şikayetçiyim ortasını tutturamadılar sanırım

emin misiniz alpha s alıcam ama sesi düşük diye çok fazla yorum okudum sizce oyle bir olay var mıdır?

emin misiniz alpha s alıcam ama sesi düşük diye çok fazla yorum okudum sizce oyle bir olay var mıdır?
bende forumdan kullanan bikaç kişinin bundan şikayet ettiğini gördüm mağazada deneyip al en iyisi

hocam maalesef köyde yaşıyorum yakında mağaza yok
hocam vatan, mediamarktta falan denetiyorlar onlarda mı yok. en azından amazondan alın beğenmezseniz iade ederseniz

Geri