HyperX Cloud 2 vs Cooler Master MH752

sakaleite

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
800
Merhaba arkadaşlar.

Başlıkta yazan iki kulaklık arasında kaldım. Ikisi de güzel kulaklıklar.

Cloud 2 yıllardır kullanılan beğenilen bir kulaklık ve devam edecek gibi. Gayet başarılı.
MH752 de yaptığım araştırmalara göre daha güncel ses sürücü kullanıyormuş. Cloud 2 nin güncel hali gibi diyorlardı bazı yabancı forumlarda.

Ikisininde fiyatı 800 TL bandında. MH752 ile alakalı çok video izledim. Izlediğim her videoda övüldü fiyatı baz alındığında en iyisi vs denildi. Talkstar kulaklığın mikrofonlu hali denildi hatta. Durum da kafami karıştırdı.

Yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla.

MH752 öneriyorum, dediğiniz gibi Takstar Pro 82’nin rebrandı. Direkt marka basılmış hâli :D, tek eksisi 40mm sürücüleri olması. Zaten çok fazla övülen bir kulak dediğin gibi. Genel kullanımı amaçlıyor, onu belirteyim.

Teşekkürler Ethem bey. 40mm olması zayıf bir yön mü ? çünkü Cloud 2 de 53mm sürücü var ve desibel olarak da hemen hemen aynılar. ben oyun odaklı düşünüyorum. film/dizi vs için değil.

oyun için bakıldığı zaman cloud 2 daha mı önde sizce ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MH752 öneriyorum, dediğiniz gibi Takstar Pro 82’nin rebrandı. Direkt marka basılmış hâli :D, tek eksisi 40mm sürücüleri olması. Zaten çok fazla övülen bir kulak dediğin gibi. Genel kullanımı amaçlıyor, onu belirteyim.

Çok teşekkürler Ethem Bey.

40mm sürücü olması zayıf mıdır ? Cloud 2 de 53 mm sürücü var. MH752 genel maksat odaklı bir kulaklık. Cloud 2 daha çok oyun odaklı mı ? Çünkü ben oyun odaklı bir kulaklık düşünüyorum. Rekabetçi oyun odaklı genellikle.

Teşekkürler Ethem bey. 40mm olması zayıf bir yön mü ? çünkü Cloud 2 de 53mm sürücü var ve desibel olarak da hemen hemen aynılar. ben oyun odaklı düşünüyorum. film/dizi vs için değil.

oyun için bakıldığı zaman cloud 2 daha mı önde sizce ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkürler Ethem Bey.

40mm sürücü olması zayıf mıdır ? Cloud 2 de 53 mm sürücü var. MH752 genel maksat odaklı bir kulaklık. Cloud 2 daha çok oyun odaklı mı ? Çünkü ben oyun odaklı bir kulaklık düşünüyorum. Rekabetçi oyun odaklı genellikle.
Sürücünün direkt olarak ses kalitesine etkisi yok, fakat ben yine de belirtmek istedim. Sadece rekabetçi oyunlar oynuyorsanız, Cloud Alpha öneririm. Anakartınız nedir?

Sürücünün direkt olarak ses kalitesine etkisi yok, fakat ben yine de belirtmek istedim. Sadece rekabetçi oyunlar oynuyorsanız, Cloud Alpha öneririm. Anakartınız nedir?
teşekkürler tekrar.

anakartım b450m a pro max.'' Realtek® ALC892/ALC897 Codec '' ses sürücüsü var.

aslında gönlümde Alpha S var, ses kartı da içinde olduğu için ama fiyatı 1150 tl civarında. diğer 2 model 800 tl arasında. 300-350 tl arası fark var.

teşekkürler tekrar.

anakartım b450m a pro max.'' Realtek® ALC892/ALC897 Codec '' ses sürücüsü var.

aslında gönlümde Alpha S var, ses kartı da içinde olduğu için ama fiyatı 1150 TL civarında. diğer 2 model 800 TL arasında. 300-350 TL arası fark var.
Tamam, Cloud Alpha alabilirsiniz. Alpha S’ten memnun olmayan bir sürü insan var, ses kartı yeterli gelmediği söyleniyor. Rica ederim.

Tamam, Cloud Alpha alabilirsiniz. Alpha S’ten memnun olmayan bir sürü insan var, ses kartı yeterli gelmediği söyleniyor. Rica ederim.
benim ana kartta ki ses yongası yeterli midir ? b450 serisinin giriş seviyesi çünkü. yetersiz kalır diye düşünüyordum hep o yüzden Alpha S bakıyordum.

Ses kartları konusunda aşırı bir bilgim yok, o yüzden Furkan’ı etiketledim. Fakat yeterli olacaktır muhtemelen.

google dan arattım. baya konu açılmış genel kanı '' YETERLİ'' diyorlar.
ama bu forumda böyle bir konu geçmiş.

bu sitede de cloud 2 ve alpha karşılaştırması var. ses olarak alpha daha iyi ama mikrofon olarak ses kartının avantajı varmış cloud 2 nin.

Geri