Neler Yeni

HyperX Cloud 2 vs. Razer Blackshark V2

leclerc16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Emre

Arkadaşlar bu ikisinden birini alacağım ama karar veremedim. Genellikle FPS oyunlarında ses kasmak için alıyorum ve mikrofonu da benim için önemli. Şöyle bir sorum da var Beko'nun sitesinde Blackshark V2 yazıyor ama V2 X'in fotoğrafı var. Arayıp sordum fakat onlar da bilmiyor talep oluşturdum tekrardan dönmelerini bekliyorum bana ama stok her an bitebilir tabii.

Son düzenleme:

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
Cloud 2 alınır bence. Kullandım çok memnundum.

leclerc16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cloud 2 alınır bence. Kullandım çok memnundum.
7.1'i kötü diyorlar hocam bir de dip ses sorunu var deniyor kullanmadım bilmiyorum tabii. Blackshark V2 için Beko bana dönüş sağladı bu arada. Yazan neyse o diyorlar. Herhangi bir sorun olursa iade kabul ediyorlarmış.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
FPS oyunlarında 7.1 açmadım hiç bir zaman. Açılmaz da zaten ses kasması zor olur. Ses kartı gayet yeterli diğer oyunlarda 7.1 iş görür yani. Bende dip ses falan hiç bir sıkıntı yoktu. Bilmiyorum sorun neyden kaynaklı vs ama ben hiç bir sorun yaşamadım. İndirimlerde de Hyperx Cloud Core Wireless bulduğum için direkt aldım ve sonrasında baktım ki 7.1 kapalıyken Cloud 2 ye göre hiç bir farkı yok. 2. elden sattım Cloud 2 yi. Kablosuz kulaklık çok güzelmiş.. Darısı mouse'a artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/HyperX-Cloud-Wireless-Oyuncu-Kulaklığı/dp/B09QX3VDVD bütçe varsa ve fps oyunları oynuyorsan alınır bu arada.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
999 yıllık kulaklık olsa da Cloud 2'nin Rekabetçi oyunlarda verdiği performans kendi fiytında rakipsiz...

rynsz

80+ Bronze
Razer tavsiyemdir 2 sinide kullandım razer mikrofon kalitesi olağanüstü. ses kalitesine bir şey denmez zaten üst seviye

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

Arkadaşlar bugün bu ikisinden birini alacağım ama karar veremedim. Genellikle FPS oyunlarında ses kasmak için alıyorum ve mikrofonu da benim için önemli. Şöyle bir sorum da var Beko'nun sitesinde Blackshark V2 yazıyor ama V2 X'in fotoğrafı var. Arayıp sordum fakat onlar da bilmiyor talep oluşturdum tekrardan dönmelerini bekliyorum bana ama stok her an bitebilir tabii.
Beni aradılar. V2 gelecek. Cloud 2 ile V2 arasında cloud 2 kullanmış biri olarak v2 derim.

arsln444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
muhammed arslan
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
ben cloud 2 kullanıyorm ara ara cızırtı geliyor ama genel olarak sorun yok sana tavsiyem cloud 2 kablosuz model alman razer hk. bi bilgim yok

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ömer Keskin
Sanal 7.1 olan kulaklıkları sırf 7.1 var diye satın almayın. Bu BlackShark içinde geçerli Cloud 2 içinde. Dip ses sorunu bence kullanıcıların anakartlarından kaynaklanıyor. Cloud 2 kaliteli bir anakart istiyor empedans değeri için. Cloud 2’nin kendi ses kartı birçok anakartın ses kartından daha iyi. Giriş seviyesi anakart olanlar genellikle bu hüsranı yaşıyor.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Blackshark v2 tabii ki. Tartışması bile olamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,189
Üyeler
164,267
Son üye
ey3ppq
Top Bottom