Ses kalitesi olarak cloud 2 daha iyidir fakat wireless önemli ise sizin için cloud coreHyperX Cloud 2 vs Stinger Core arkadaşlar bu iki kulaklık arasında bir fark var mı? 7.1 kullanmayacağım. Daha önce stinger core vardı sesi az geldiği için iade ettim. cloud 2 de ses kartı olduğu için ses farkı olur mu acaba ?
açıkçası önemli olan tek şey fps oyunlarında iyi ses kasabilmek. bir de cloud 2 de ses kartı var diye ses artışı olabilir diye düşündüm. çünkü cloud core kullandığımda ses seviyesi tatmin etmemişti sonda kullanmama rağmen sesler az gibi geliyoduSes kalitesi olarak cloud 2 daha iyidir fakat wireless önemli ise sizin için cloud core
O zaman cloud 2açıkçası önemli olan tek şey fps oyunlarında iyi ses kasabilmek. bir de cloud 2 de ses kartı var diye ses artışı olabilir diye düşündüm. çünkü cloud core kullandığımda ses seviyesi tatmin etmemişti sonda kullanmama rağmen sesler az gibi geliyodu
O zaman cloud 2
gri modelini sipariş verdim amazondan 900tl ye bi farkı yok dimi kırmızı olanla hocam?fps için cloud 2 top seviye hocam alabilirsin
yok hocam. gelince incele içinden eksik bişe çıkmasın bide 2 farklı model mi öyle bir şey vardı onu bilen birinden öğren.gri modelini sipariş verdim amazondan 900tl ye bi farkı yok dimi kırmızı olanla hocam?
Kırmızı daha güzel gibi ama zevk meselesi.gri modelini sipariş verdim amazondan 900tl ye bi farkı yok dimi kırmızı olanla hocam?
grisi indirimdeydi hocam o yüzden.Kırmızı daha güzel gibi ama zevk meselesi.