indirim bittiGerçekten iyi
İndirimi ödeme aşamasında yapıyor.indirim bitti
teşekkür ederimBu arada indirim neredeyse tüm kulaklıklarda geçerli. C3 Wireless 5379'a düşüyor. Razer Blackshark V2 Pro (2023) 6289'a düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirimi ödeme aşamasında yapıyor.
sence alınır mı bu aradaBu arada indirim neredeyse tüm kulaklıklarda geçerli. C3 Wireless 5379'a düşüyor. Razer Blackshark V2 Pro (2023) 6289'a düşüyor.
İndirimi ödeme aşamasında yapıyor.
10 yıl önceki kulaklığımdan daha kaliteli olur dedim daha uzak sesleri falan verir diye düşündüm. Özellikle r6 ve pubg için aldım ama bilmiyorum ya bana gelende sıkıntı vardı yada ben büyük beklentilerle aldım o yüzden beğenemedim. Ama siz yinede deneyebilirsiniz şüpheniz varsa Amazon sonuçta iadede sorun yapmıyor genelde.neden iade etmiştin hocam ?
Birde yani bu iyi bişey ama pedler o kadar kapatıyorki kulağınızı sıcakta hiç çekilmiyor. Keşke c2 gibi içinden yaz içinde ped çıksaymış.10 yıl önceki kulaklığımdan daha kaliteli olur dedim daha uzak sesleri falan verir diye düşündüm. Özellikle r6 ve pubg için aldım ama bilmiyorum ya bana gelende sıkıntı vardı yada ben büyük beklentilerle aldım o yüzden beğenemedim. Ama siz yinede deneyebilirsiniz şüpheniz varsa Amazon sonuçta iadede sorun yapmıyor genelde.
Ucuza alınır pad hocam, bide önceki kulaklığınız neydi? Şuan cloud 3 en iyi oyuncu kulaklıklarından biri kablolu tarafında.10 yıl önceki kulaklığımdan daha kaliteli olur dedim daha uzak sesleri falan verir diye düşündüm. Özellikle r6 ve pubg için aldım ama bilmiyorum ya bana gelende sıkıntı vardı yada ben büyük beklentilerle aldım o yüzden beğenemedim. Ama siz yinede deneyebilirsiniz şüpheniz varsa Amazon sonuçta iadede sorun yapmıyor genelde.
Birde yani bu iyi bişey ama pedler o kadar kapatıyorki kulağınızı sıcakta hiç çekilmiyor. Keşke c2 gibi içinden yaz içinde ped çıksaymış.
bence 2024 yılında hiçbir şekilde kablolu kulaklık alınmaz. tabi kişiden kişiye göre değişir ama kablolu kulaklık aşırı rahatsız edici. rahatsız etmiyorsa tercih edebilirsiniz.sence alınır mı bu arada
rahatsız ediyor https://forum.donanimarsivi.com/konu/2000tl-kulaklik-oenerisi.964592/ önerdiğin bir kulaklık varsa buraya yazar mısın? Burayada yazabilirsin belki gereksiz mesaj der diyebence 2024 yılında hiçbir şekilde kablolu kulaklık alınmaz. tabi kişiden kişiye göre değişir ama kablolu kulaklık aşırı rahatsız edici. rahatsız etmiyorsa tercih edebilirsiniz.
G933Ucuza alınır pad hocam, bide önceki kulaklığınız neydi? Şuan cloud 3 en iyi oyuncu kulaklıklarından biri kablolu tarafında.
Gamepower kyruse var geçmeli miyim sizce? Dip ses sorunu , genel olarak sesinin kısık olması , mikrofonun pek iyi olmaması gibi şeyler okudum cloud 3 hakkında sizce ne yapayım?