hocam ürünü aldım ancak mikrofonu birtürlü çalıştıramadım jag girişinden bağlayınca uygulaması kulaklığı görmüyor usb ile bğalıyorum mikrofon yinede çalışmıyorAlınır, mikrofonu en iyi kulaklıklardandır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi uygulamasından ekolayzır ayarlarını sırasıyla şu değerler ile değiştirin ama aldıktan sonra.
0, -1, -5, -4, -3.5, -4.5, -2.5, -2, -4, -3
bir bilginiz varmıhocam ürünü aldım ancak mikrofonu birtürlü çalıştıramadım jag girişinden bağlayınca uygulaması kulaklığı görmüyor usb ile bğalıyorum mikrofon yinede çalışmıyor
bunu yaptıgında ne değişikliği oluyor hocam ?Alınır, mikrofonu en iyi kulaklıklardandır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi uygulamasından ekolayzır ayarlarını sırasıyla şu değerler ile değiştirin ama aldıktan sonra.
0, -1, -5, -4, -3.5, -4.5, -2.5, -2, -4, -3
bunu yaptıgında ne değişikliği oluyor hocam ?
iyimiş tavsiye eder misin hocam bugün media markte gidip denemeyi düşünüyorum cloud2den sonra cok sikayet almış değer mi ?Ses kalitesi artıyor ama maksimum ses düşüyor.
Ben kablosuz versiyonunu kullanıyorum memnunum açıkçası.iyimiş tavsiye eder misin hocam bugün media markte gidip denemeyi düşünüyorum cloud2den sonra cok sikayet almış değer mi ?
ses kasma konusunda nasıl başarılı mı hiç daha öncesinde kıyaslayabileceğin kulaklık var mıBen kablosuz versiyonunu kullanıyorum memnunum açıkçası.
O konuda gayet başarılı. İyi bir müzik kulaklığı değil ama.ses kasma konusunda nasıl başarılı mı hiç daha öncesinde kıyaslayabileceğin kulaklık var mı
Battflied PUBG gibi oyunlar için önerir misin ?O konuda gayet başarılı. İyi bir müzik kulaklığı değil ama.
Oyunlar için özellike fps oyunları için iyi, mikrofonu kusursuz zaten. Ses seviyesi biraz düşük gelebilir.Battflied PUBG gibi oyunlar için önerir misin ?
media markt gidip denicem hocam çok teşekkürlerOyunlar için özellike fps oyunları için iyi, mikrofonu kusursuz zaten. Ses seviyesi biraz düşük gelebilir.
Dostum bende aldım driverlarını kurdum mikrofon çalışmazsa mikrofonu çıkar bilgisayarı kapat mikrofonu bağla usb bile bağla bilgisayara mikrofon çalışıyor. Ses seviyesi düşük deniyor ama bana yetiyor. Malzeme kalitesi falanda çok güzelBattflied PUBG gibi oyunlar için önerir misin ?