Hyperx Cloud 3 alınır mı?

MrTito

80+
Reaksiyon skoru
71
Bütçe
3000
Başlıktada gördüğünüz gibi cloud 3 alınır mı? mikrofonunu discord için kullanıcam sadece. Yine maks 3000Tl bandında önerileriniz varsa bekliyorum

Alınır, mikrofonu en iyi kulaklıklardandır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi uygulamasından ekolayzır ayarlarını sırasıyla şu değerler ile değiştirin ama aldıktan sonra.
0, -1, -5, -4, -3.5, -4.5, -2.5, -2, -4, -3

Kendi uygulamasından ekolayzır ayarlarını sırasıyla şu değerler ile değiştirin ama aldıktan sonra.
hocam ürünü aldım ancak mikrofonu birtürlü çalıştıramadım jag girişinden bağlayınca uygulaması kulaklığı görmüyor usb ile bğalıyorum mikrofon yinede çalışmıyor

hocam ürünü aldım ancak mikrofonu birtürlü çalıştıramadım jag girişinden bağlayınca uygulaması kulaklığı görmüyor usb ile bğalıyorum mikrofon yinede çalışmıyor
bir bilginiz varmı

bunu yaptıgında ne değişikliği oluyor hocam ?

iyimiş tavsiye eder misin hocam bugün media markte gidip denemeyi düşünüyorum cloud2den sonra cok sikayet almış değer mi ?
Ben kablosuz versiyonunu kullanıyorum memnunum açıkçası.

ses kasma konusunda nasıl başarılı mı hiç daha öncesinde kıyaslayabileceğin kulaklık var mı
O konuda gayet başarılı. İyi bir müzik kulaklığı değil ama.

Battflied PUBG gibi oyunlar için önerir misin ?
Oyunlar için özellike fps oyunları için iyi, mikrofonu kusursuz zaten. Ses seviyesi biraz düşük gelebilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qpre
Battflied PUBG gibi oyunlar için önerir misin ?
Dostum bende aldım driverlarını kurdum mikrofon çalışmazsa mikrofonu çıkar bilgisayarı kapat mikrofonu bağla usb bile bağla bilgisayara mikrofon çalışıyor. Ses seviyesi düşük deniyor ama bana yetiyor. Malzeme kalitesi falanda çok güzel

• Beğen
Reaksiyonlar: Qpre
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,112
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri