Neler Yeni

HYPERX CLOUD 3 MİKROFON SORUNU

yahya520

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yahya kağnıcı
Merhabalar hyperx cloud 3 kulaklığımda bağırınca veya kulaklığı sertce yere bıraktığımda mikrofon hemen kısılıyor ve bariz bir biçimde kısılıyor karşı taraf kesinlikle sesimi alamıyor win ayarlarından bakıyorum kısık değil uygulamadan bakıyorum kısık değil sürücüleri güncel win 10 64bit kullanıyorum ne yaptıysam bulamadım mikrofona dokunmaya bağırmaya korkar oldum bilen veya bu durumda olan arkadaşlar bilgi geçebilir mi

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eren Pestil
Aynı durum bende de var mikrofon farkında olmadan sesi kısılıyor arkadaşlarım beni çok az duyuyor.

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Barış
Denetim masasında mikrofon ayarları oradanda frekans ayarını stüdyo kalitesi olarak ayarla kulaklığı aç kapat/ mikrofonuda aç kapat (düğme üzerinden) dene bakalım düzelecekmi

yahya520

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yahya kağnıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denetim masasında mikrofon ayarları oradanda frekans ayarını stüdyo kalitesi olarak ayarla kulaklığı aç kapat/ mikrofonuda aç kapat (düğme üzerinden) dene bakalım düzelecekmi
onların hepsini denedim bir şey bulamadım

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Barış
NGENITY yazılımını kullanarak kulaklığın ayarlarını default olarak ayarlamayı dene o da olmadı dongle üzerinden kulaklığına reset at yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Emre
Merhabalar hyperx cloud 3 kulaklığımda bağırınca veya kulaklığı sertce yere bıraktığımda mikrofon hemen kısılıyor ve bariz bir biçimde kısılıyor karşı taraf kesinlikle sesimi alamıyor win ayarlarından bakıyorum kısık değil uygulamadan bakıyorum kısık değil sürücüleri güncel win 10 64bit kullanıyorum ne yaptıysam bulamadım mikrofona dokunmaya bağırmaya korkar oldum bilen veya bu durumda olan arkadaşlar bilgi geçebilir mi
Eğer discord'da yaşıyorsan bu sorunu krispy gürültü azaltma aktif olduğundandır.

yahya520

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yahya kağnıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
NGENITY yazılımını kullanarak kulaklığın ayarlarını default olarak ayarlamayı dene o da olmadı dongle üzerinden kulaklığına reset at yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum
nasıl reset atacağım? ngenıtyden denedim olmadı

Top Bottom