Neler Yeni

HyperX Cloud 3 mü Razer Blackshark V2X mi almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl ÖZTÜRK
Bu iki kulaklik arasinda kaldim hangisini almaliyim hyperxin sesi az diyorlar ama bilemedim valorant türü oyunlar oynuyorum ses kasmak ve mikrofon benim için önemli

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
HasHoca
Bu iki kulaklik arasinda kaldim hangisini almaliyim hyperxin sesi az diyorlar ama bilemedim valorant türü oyunlar oynuyorum ses kasmak ve mikrofon benim için önemli
3 gün önce HyperX aldım stereo performansı çok iyi .
İçinden ses kartı da dönüştürücüleri falanda herşeyi çıkıyor .
Kasasıda çok sağlam . Ses aşırı geliyor bu arada ben hoparlör olarakta kullanırım .
Mikrofonu da çok temiz .
Razer Blackshark ise kasası çok sağlam değil , mikrofonu iyi fakat HyperX den iyi değildir diye düşünüyorum . Zaten biri başlangıç seviyesi kulaklık diğerinin wireless ı steelseries nova proyla karşılaştırılıyor . Bu arada bende çok araştırdım bu fiyat bandında bir razer blackshark v2x var , bir steelseries nova 1 var , birde HyperX Cloud 3 var . Ben hepsine sallayan söven gördüm fakat Cloud 3 e sallayan pek rastlamadım . Yine de tercih senin ...

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,799
İsim
Kerem Çavuş
ikisi arasında kalıncak bir durum yok tartışmasız cloud 3

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl ÖZTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 gün önce HyperX aldım stereo performansı çok iyi .
İçinden ses kartı da dönüştürücüleri falanda herşeyi çıkıyor .
Kasasıda çok sağlam . Ses aşırı geliyor bu arada ben hoparlör olarakta kullanırım .
Mikrofonu da çok temiz .
Razer Blackshark ise kasası çok sağlam değil , mikrofonu iyi fakat HyperX den iyi değildir diye düşünüyorum . Zaten biri başlangıç seviyesi kulaklık diğerinin wireless ı steelseries nova proyla karşılaştırılıyor . Bu arada bende çok araştırdım bu fiyat bandında bir razer blackshark v2x var , bir steelseries nova 1 var , birde HyperX Cloud 3 var . Ben hepsine sallayan söven gördüm fakat Cloud 3 e sallayan pek rastlamadım . Yine de tercih senin ...
5k civarinda onerdiginiz var mi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikisi arasında kalıncak bir durum yok tartışmasız cloud 3
5k civarinda önerdiginiz var mi acaba

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
HasHoca
5k civarinda onerdiginiz var mi acaba
Cloud 3 Wireless alın . Dediğim gibi zaten arctis nova 7 yle , blackshark proyla , hatta Arctis nova proyla karşılaştıranı bile gördüm , isterseniz YouTube dan bakabilirsiniz .

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl ÖZTÜRK
Cloud 3 Wireless alın . Dediğim gibi zaten Arctis nova proyla karşılaştıranı bile gördüm , isterseniz YouTube dan bakabilirsiniz .
arkadasimda cloud 3 var ses seviyesi biraz az geldi neden acaba yoksa bana mi öyle geldi

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
HasHoca
arkadasimda cloud 3 var ses seviyesi biraz az geldi neden acaba yoksa bana mi öyle geldi
Valla hocam ilk aldığımda ses beni tatmin etmedi açık konuşayım . Fakat şu ses sürücülerini karıştırayım dedim . Normalde steelseries gaming sürücüsünü kullanıyodum ve değiştirip Cloud 3 yaptım . Bir baktım ses %50 de hemen %100 e çektim . Basstan kulaklık titriyordu öyle söyleyeyim . Bundan fazlası zaten hoparlör olur diye düşündüm ben . Birde biraz kurcalamak lazım ayarlarını . Ben mesela uygulamasını bile indirmedin ekolayzır ayarlarını steelseries gg den yapıyorum .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl ÖZTÜRK
Valla hocam ilk aldığımda ses beni tatmin etmedi açık konuşayım . Fakat şu ses sürücülerini karıştırayım dedim . Normalde steelseries gaming sürücüsünü kullanıyodum ve değiştirip Cloud 3 yaptım . Bir baktım ses %50 de hemen %100 e çektim . Basstan kulaklık titriyordu öyle söyleyeyim . Bundan fazlası zaten hoparlör olur diye düşündüm ben . Birde biraz kurcalamak lazım ayarlarını . Ben mesela uygulamasını bile indirmedin ekolayzır ayarlarını steelseries gg den yapıyorum .d
bana ayarlarinizi atabilir misiniz arkadasima vereyim o da rahatlasın

Top Bottom