fatihggk
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
Merhaba arkadaşlar bu siteden bu fiyata alınır mı sizce?
Düşmesini beklemeli miyim?
Aynısını teknosada 3kya almıstım. Bence 6k gereksiz pahalıMerhaba arkadaşlar bu siteden bu fiyata alınır mı sizce?
Düzeltme: Benim aldığım düz cloud 3 wireless bu S modeliymiş.Aynısını teknosada 3kya almıstım. Bence 6k gereksiz pahalı
Uzun süre HpyerX Cloud 2 kullandım ve çok memnundum fakat HpyerX Cloud 3'ün kullanıcıların tamamı ekstra program ile ayar yapılması gerektiğini yazmış bunu yapmazsak eksik mi kalıyor ses?en son 4659 tl ye satıldı kullanıyorum şuan gayet memnunum biraz ayar yaparak daha da iyi hale geliyor ses kasma kısmı dolby programını alıp
3S müzik dinlemeye de uygun dahili bir adet daha mikrofonu var dışarıda bile kullanılabilir bence normal mikrofonu çıkarıp şuan ek ayarsız kullanıyorum tatmin ediyor fakat cloud 2 kadar iyi ses kasıldığını düşünmüyorum ayar yapılsada cloud2 kablolu kullandım cloud 3 kablolu kablosuz kullandım şuan cloud 3 S kullanıyorum aralarında en iyi ses kasmaya sahip bence cloud 2Uzun süre HpyerX Cloud 2 kullandım ve çok memnundum fakat HpyerX Cloud 3'ün kullanıcıların tamamı ekstra program ile ayar yapılması gerektiğini yazmış bunu yapmazsak eksik mi kalıyor ses?
Şarj durumu nasıl gidiyor, genel anlamda memnun musunuz?
Anladım hocam, fakat HyperX Cloud 2 satışı var ama çok aşırı pahalı rakamlar o yüzden almadım.3S müzik dinlemeye de uygun dahili bir adet daha mikrofonu var dışarıda bile kullanılabilir bence normal mikrofonu çıkarıp şuan ek ayarsız kullanıyorum tatmin ediyor fakat cloud 2 kadar iyi ses kasıldığını düşünmüyorum ayar yapılsada cloud2 kablolu kullandım cloud 3 kablolu kablosuz kullandım şuan cloud 3 S kullanıyorum aralarında en iyi ses kasmaya sahip bence cloud 2