HyperX Cloud 3 S Wireless alınır mı?

Merhaba arkadaşlar bu siteden bu fiyata alınır mı sizce?
Düşmesini beklemeli miyim?
Aynısını teknosada 3kya almıstım. Bence 6k gereksiz pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynısını teknosada 3kya almıstım. Bence 6k gereksiz pahalı
Düzeltme: Benim aldığım düz cloud 3 wireless bu S modeliymiş.

acayip reklamı yapıldı bunun, 3k'ya piyasaya çıktı. 8K'ya satıldığını bile gördüm bence uzak dur.

Peki başka marka model önereceğin var mıdır, ben uzun süre HyperX Cloud 2 kullanıyordum çok memnundum sonra değiştirdim şimdi almışken sağlam kablosuz istiyorum.

en son 4659 tl ye satıldı kullanıyorum şuan gayet memnunum biraz ayar yaparak daha da iyi hale geliyor ses kasma kısmı dolby programını alıp

en son 4659 tl ye satıldı kullanıyorum şuan gayet memnunum biraz ayar yaparak daha da iyi hale geliyor ses kasma kısmı dolby programını alıp
Uzun süre HpyerX Cloud 2 kullandım ve çok memnundum fakat HpyerX Cloud 3'ün kullanıcıların tamamı ekstra program ile ayar yapılması gerektiğini yazmış bunu yapmazsak eksik mi kalıyor ses?
Şarj durumu nasıl gidiyor, genel anlamda memnun musunuz?

Uzun süre HpyerX Cloud 2 kullandım ve çok memnundum fakat HpyerX Cloud 3'ün kullanıcıların tamamı ekstra program ile ayar yapılması gerektiğini yazmış bunu yapmazsak eksik mi kalıyor ses?
Şarj durumu nasıl gidiyor, genel anlamda memnun musunuz?
3S müzik dinlemeye de uygun dahili bir adet daha mikrofonu var dışarıda bile kullanılabilir bence normal mikrofonu çıkarıp şuan ek ayarsız kullanıyorum tatmin ediyor fakat cloud 2 kadar iyi ses kasıldığını düşünmüyorum ayar yapılsada cloud2 kablolu kullandım cloud 3 kablolu kablosuz kullandım şuan cloud 3 S kullanıyorum aralarında en iyi ses kasmaya sahip bence cloud 2

3S müzik dinlemeye de uygun dahili bir adet daha mikrofonu var dışarıda bile kullanılabilir bence normal mikrofonu çıkarıp şuan ek ayarsız kullanıyorum tatmin ediyor fakat cloud 2 kadar iyi ses kasıldığını düşünmüyorum ayar yapılsada cloud2 kablolu kullandım cloud 3 kablolu kablosuz kullandım şuan cloud 3 S kullanıyorum aralarında en iyi ses kasmaya sahip bence cloud 2
Anladım hocam, fakat HyperX Cloud 2 satışı var ama çok aşırı pahalı rakamlar o yüzden almadım.
Şu an en popüler HpyerX Cloud 3 kablolu modeli, bende almışken kablosuz almak istiyorum çünkü Cloud 3'ün kablolusunu çok önermiyorlar.
Sizden ricam genel kullanım detaylarınızı yazabilir misiniz müsaitseniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri