Hyperx Cloud 3 Ses Ayarı

Reaksiyon skoru
39
Merhaba arkadaşlar aylardır beklediğim kulaklığı aldım ve 2 gün önce ekime geçti. ama hayal kırıklığına uğradım tam manasıyla ses kasamıyorum dts sound unbound indirdim eq ayarıda yaptım ama oyunlarda bi türlü istediğim gibi bir performans alamadım bu kulaklığı kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar aylardır beklediğim kulaklığı aldım ve 2 gün önce ekime geçti. ama hayal kırıklığına uğradım tam manasıyla ses kasamıyorum dts sound unbound indirdim eq ayarıda yaptım ama oyunlarda bi türlü istediğim gibi bir performans alamadım bu kulaklığı kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Dolby Access kullanmanı öneririm. Microsoft store üzerinden satın alıp kendine göre ayarlar yapabilirsin. Ben de wireless versiyonunu kullanıyorum bu şekilde aldım en iyi sonucu.

Uzamsal ses kapalı olduğunda daha daha iyi ses kasıyorum, onun dışında DTS:X açık kullanıyorum. HyperX NGENUITY uygulamasında da EQ ayarı Treble Boost seçip geçtim çok uğraşmadım.

Ekler

• 1763933802243.webp
    1763933802243.webp
    10 KB · Hit: 33
Uzamsal ses kapalı olduğunda daha daha iyi ses kasıyorum, onun dışında DTS:X açık kullanıyorum. HyperX NGENUITY uygulamasında da EQ ayarı Treble Boost seçip geçtim çok uğraşmadım.
denedim pek hoşuma gitmedi rekabetci sevdiğim için sesleri net duymam lazım

dc varsa ver hocam ayarlarimi gostereyim bendede c3w var

Nasıl bir performans bekliyorsunuz? Ben aldım trendyoldan 2300 civarına, kullanıyorum 1 hafta olacak. Gayet güzel ses kasılıyor

Sesler net gelmiyor sesin nerden geldiğini kestiremiyorum
Kulaklık tak sonra sağ altta ses simgesine tıklayıp ses efektine gir
Sekmelerden kayıtta yürüte girip kulaklığa gir loudless eq ben aktif yaptım ama yapmak zorundadeğilsin. Sonra gelişmiş sekmesine girip 2 kanalı 24 bit 96khz yapıp uygula tamam de. Sonra ses efekti kısmından yine kayıt kısmına gir orada da mikrofonu gelişmişten stodyo kalitesine çek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hyperxngenuıty yüklüdür sanırım oradan eq ayarla istersen, 2 tane atayım sana denersin

sırasıyla 32 den 16hz e soldan sağa yani
0 -1.5 -1.5 -3.5 -4.5 -5.8 -2.5 -2.5 -4 -2.5

Diğeride ben genelde bunu kullanıyorum,
-2.1 -2.1 1.2 2.1 1.2 1.9 4 5 2.1 4

Son düzenleme:
Kulaklık tak sonra sağ altta ses simgesine tıklayıp ses efektine gir
Sekmelerden kayıtta yürüte girip kulaklığa gir loudless eq ben aktif yaptım ama yapmak zorundadeğilsin. Sonra gelişmiş sekmesine girip 2 kanalı 24 bit 96khz yapıp uygula tamam de. Sonra ses efekti kısmından yine kayıt kısmına gir orada da mikrofonu gelişmişten stodyo kalitesine çek

hyperxngenuıty yüklüdür sanırım oradan eq ayarla istersen, 2 tane atayım sana denersin

sırasıyla 32 den 16hz e soldan sağa yani
0 -1.5 -1.5 -3.5 -4.5 -5.8 -2.5 -2.5 -4 -2.5

Diğeride ben genelde bunu kullanıyorum,
-2.1 -2.1 1.2 2.1 1.2 1.9 4 5 2.1 4
Gelişmiş seçeneği bende yok ne yaptıysam açamadım

Ne oynuyorsunuz oyun olarak, nesini beğenmediniz, bende kullanıyorum 1 sene oldu hemen hemen fiyatına göre ses kasma konusunda iyi denilebilir.
Pubg ve fps oyunları belkide tam alışamadığım için öyle geliyordur anlamadım ama beklentim bunun daha üzerindeydi

Geri