Yardım HyperX cloud 3 Üst/Kafa pedi soyuldu

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,958

Arkadaşlar belirtiğim bölgedeki deride soyulma/yırtılma olmuş çok büyük değil ancak tribe soktu 1.5-2 yıl oldu alalı temiz kullanıyorum hatta deri padler soyulduğu için kumaş pade geçtim. Sorum şudur araştırdığım kadarıyla üst bölgedeki padler için bir şey bulamadım bunun bir adı veya kategorisi var mı ? belli ki deri olduğu için ilerde burası iyice soyulmaya başlayacak bu yüzden şimdiden almak istiyorum.

Bende de durum aynı şekilde

Arkadaşlar belirtiğim bölgedeki deride soyulma/yırtılma olmuş çok büyük değil ancak tribe soktu 1.5-2 yıl oldu alalı temiz kullanıyorum hatta deri padler soyulduğu için kumaş pade geçtim. Sorum şudur araştırdığım kadarıyla üst bölgedeki padler için bir şey bulamadım bunun bir adı veya kategorisi var mı ? belli ki deri olduğu için ilerde burası iyice soyulmaya başlayacak bu yüzden şimdiden almak istiyorum.

Wireless modeli için temudan bunu aldım ben hocam deri kısmı terletme yapmasın ve soyulmasın diye böyle bişey alabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla kafadaki deri kısmı değişmiyor zaten

Kafa pedinin soulması çok büyük bi sorun değil gibi aslında ufak partiküller saçınıza gelebilir sadece zaten 2 sene olmuş kulak pedine kıyasla çok sıkıntı çıkarmaz becne

ben üst pedlerin kalitesiz olduğunu bildiğimden streçledim hiç bir şey olmadı

Geri