Çözüldü✓ HyperX Cloud 3 wireless alınır mı?

Ahyef

80+
Reaksiyon skoru
22
2018-2019 yılından beri Cloud 2 kullanıyorum. Neredeyse ömrünü tamamladı sayılır, kulaklık alırken wireless alayım diyorum. Aklımda 3 tane kulaklık var kullanıp deneyimleriniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum. Cloud 3 wireless, razer blackshark v2 pro 2023, logitech g pro x 2. Rtings üzerinden en skorlu olan logitech gözüküyor ardından cloud 3 geliyor. Aralarında fps tarzı oyunlar için çok bir fark var mıdır?

Cloud 3 al bence ben beğendim

Cloud 3 al bence ben beğendim
Fiyat olarak en cazip o duruyor 5 civarlarında. Razer 8 ve logitech 10, logiteche 10 vermek biraz abartı duruyor ama sonuçta aldığımızda ömürlük kullanıyoruz. Eğer cloud 3 ile aralarında kayda değer bir fark yoksa onu almayı düşünüyorum.

HyperX Cloud 3 wireless aldım fiyat farkından dolayı

kablolu modeli var kablosuzu yok maalesef
Siyah;

Kırmızı;
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam nasıl beğendiniz mi ben de almayı düşünüyorum
Hala kargoda hocam geldiğinde paylaşırım

Siyah;

Kırmızı;
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hala kargoda hocam geldiğinde paylaşırım
geldi mi sizinki ve memnun musunuz gelince detaylı bir yazı bekliyorum sizlerden güzelse sipariş geçeceğim

geldi mi sizinki ve memnun musunuz gelince detaylı bir yazı bekliyorum sizlerden güzelse sipariş geçeceğim
Genel olarak kulaklıktan memnunum ama çok deneme fırsatım olmadı. Daha iyi ses kalitesi için ayarlar vs vardı onları yapmıştım gayet iyi şuan ses kasma ve müzikler konusunda. Lakin bazı şeylerde ses sanki net değilde biraz derinden, boğuk gibi geliyor birde boştayken bir ses var kulaklıkta yaptığım ayarlardan kaynaklı olabilir bilmiyorum. belirli bir süre kullanıp cloud 2 ile kıyaslarım bununla alakalı bir konu açarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,846
Üyeler
189,168
Son üye
Midnighponywka
Geri