Al geç hocam hiç pişman etmez.Elimde corsair hs65 kablolu kulaklik var arkadaşlar. Hyperx 3 wireless e geçmeye değer mi sizce? Genel olarak oyun oynuyorum ama arada film de izliyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.
hocam kulaklığı 2 aydır kullanıyorum 4700e almıştım geçen hafta 3800e falan düşmüştü yani pahalı fiyattan almayın derim kulaklık içinde bu kadar paraya göre ses kalitesi yetersiz gelmişti dolby accses ile çözdüm aşırı memnunum diyebilirim çok rahat yormuyor uzun saatler pili 2 hafta gidiyor günde 4 5 saat falan oynuyorum maks tavsiye ederimElimde corsair hs65 kablolu kulaklik var arkadaşlar. Hyperx 3 wireless e geçmeye değer mi sizce? Genel olarak oyun oynuyorum ama arada film de izliyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.
sesi dolby acces çözüyorsa alıp geçiyorum hocam. Ben de sesi kısık yorumlarından dolayı kararsızım açıkçasıhocam kulaklığı 2 aydır kullanıyorum 4700e almıştım geçen hafta 3800e falan düşmüştü yani pahalı fiyattan almayın derim kulaklık içinde bu kadar paraya göre ses kalitesi yetersiz gelmişti dolby accses ile çözdüm aşırı memnunum diyebilirim çok rahat yormuyor uzun saatler pili 2 hafta gidiyor günde 4 5 saat falan oynuyorum maks tavsiye ederim
şuan 4600 düşer mi acaba birkaç güne . 3800ken alamadım maalesefhocam kulaklığı 2 aydır kullanıyorum 4700e almıştım geçen hafta 3800e falan düşmüştü yani pahalı fiyattan almayın derim kulaklık içinde bu kadar paraya göre ses kalitesi yetersiz gelmişti dolby accses ile çözdüm aşırı memnunum diyebilirim çok rahat yormuyor uzun saatler pili 2 hafta gidiyor günde 4 5 saat falan oynuyorum maks tavsiye ederim
evet evet hocam aynı şikayetler bendede vardı dolby ile çözdüm isteyen arkadaşlarıma ayarımı paylaşırım mükemmel iyi oldu farklı kulaklık kullanıyorum gibisesi dolby acces çözüyorsa alıp geçiyorum hocam. Ben de sesi kısık yorumlarından dolayı kararsızım açıkçası
tmdır sağolun hocam alıyorum o zamanevet evet hocam aynı şikayetler bendede vardı dolby ile çözdüm isteyen arkadaşlarıma ayarımı paylaşırım mükemmel iyi oldu farklı kulaklık kullanıyorum gibi
Ayar yapmasına rağmen beğenmeyen de var ancak ya beklentiyi yüksek tutuyorlar ya da çok iyi bir modele göre kıyaslıyorlar. Amazon'dan alınırsa en azından iade konusu daha sıkıntısız olur. Yüksek ihtimal beğenilir.sesi dolby acces çözüyorsa alıp geçiyorum hocam. Ben de sesi kısık yorumlarından dolayı kararsızım açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan 4600 düşer mi acaba birkaç güne . 3800ken alamadım maalesef
hayırlı olsun hocam hyperx kalitesi üzmez emin olun sadece bu paraya ses kalitesi yetersiz geldi bana o da kablosuz olduğu için harici ses kartı olmadığından falandır bilmiyorum dolby ile düzeliyor tavsiye ederimtmdır sağolun hocam alıyorum o zaman
öyle hocam havitin bir modelini almıştım bundan önce kablosuz sevdasına kapılıp elimde patladı rezalet çıktı ürün her şeyi denemiştim olmadı cloud 3 e ayar çekem yarım saatimi almadıAyar yapmasına rağmen beğenmeyen de var ancak ya beklentiyi yüksek tutuyorlar ya da çok iyi bir modele göre kıyaslıyorlar. Amazon'dan alınırsa en azından iade konusu daha sıkıntısız olur. Yüksek ihtimal beğenilir.
Ses yüksekliği sorun değil, bir şekilde düzeltilir. Ses kalitesi iyi olduktan sonra gerisi teferruat, kötüsü olunca ayarla çözmek de işe yaramayabiliyor.
Havit de çok kötü değil aslında, ayar yapınca o da fiyatına göre kabul edilebilir oluyor. Kendi kulvarında fiyatına göre kalitesi.hayırlı olsun hocam hyperx kalitesi üzmez emin olun sadece bu paraya ses kalitesi yetersiz geldi bana o da kablosuz olduğu için harici ses kartı olmadığından falandır bilmiyorum dolby ile düzeliyor tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle hocam havitin bir modelini almıştım bundan önce kablosuz sevdasına kapılıp elimde patladı rezalet çıktı ürün her şeyi denemiştim olmadı cloud 3 e ayar çekem yarım saatimi almadı![]()
Yüksek seviye kulaklıklarda yavan oluyor süreklihocam kulaklığı 2 aydır kullanıyorum 4700e almıştım geçen hafta 3800e falan düşmüştü yani pahalı fiyattan almayın derim kulaklık içinde bu kadar paraya göre ses kalitesi yetersiz gelmişti dolby accses ile çözdüm aşırı memnunum diyebilirim çok rahat yormuyor uzun saatler pili 2 hafta gidiyor günde 4 5 saat falan oynuyorum maks tavsiye ederim
hocam yok ya kablolu modelleri iyi diyorlarda kablosuzu almayın aldırmayın seste gecikme vardı dongle modda c3 te direkt onu fark ettim gecikme yoktu yaniHavit de çok kötü değil aslında, ayar yapınca o da fiyatına göre kabul edilebilir oluyor. Kendi kulvarında fiyatına göre kalitesi.