HyperX Cloud Alpha vs Cloud II

Dostlar hangisi daha iyidir?
Bence cloud alpha ben alpha s olan modelini yani ses kartı olan modelini kullanıyorum memnunum bayağı.Hyperx cloud 2 çok eskii 6-7 yıllık bir model önermem.Şimdi cloud alpha alın ileride 250tlniz birikince hyperxin amp ses kartını da alırsınız isterseniz.

Bence cloud alpha ben alpha s olan modelini yani ses kartı olan modelini kullanıyorum memnunum bayağı.Hyperx cloud 2 çok eskii 6-7 yıllık bir model önermem.Şimdi cloud alpha alın ileride 250tlniz birikince hyperxin amp ses kartını da alırsınız isterseniz.
Hocam Cloud Alpha S alicaktim ama 1400TL olmuş itopyada.

Hocam Cloud Alpha S alicaktim ama 1400TL olmuş itopyada.
Neee :)
Stok bitmiş ondan öyle gözüküyor direkt olarak buradan önerebilirim :
Adeks oldukça güvenilir bir firmadır. Hem internet cafe hem normal kafe hem de ekipman satan bir yer müşteri hizmetleri vb. de çok iyidir deneyimlediğim kadarıyla ki toplasan 500saat orada oyun oynamışımdır :)

Hangisi iyi bilmem ama sana önerim KRAKEN TOURNAMENT EDITION

Bu ikisinden birisini istiyorum RAZER ya da başka bir kulaklık isteseydim oraya yazardım.
Bu ikisi arasında fikrimin olmadığını söyleyip ve sana insanca fikir önerisi yaptığım için özür dilerim.

cloud alpha kötü diyorlar cloud 2 ye göre onun için cloud 2 ama alpha yerine alpha s alabilirsin o en iyisi

ALPHA S en iyisi zaten hyperxin kablolu en iyi kulaklığı
Alpha S değil hocam benim alacağım normal Alpha.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cloud alpha kötü diyorlar cloud 2 ye göre onun için cloud 2 ama alpha yerine alpha s alabilirsin o en iyisi
Arada 400tl fark var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ikisi arasında fikrimin olmadığını söyleyip ve sana insanca fikir önerisi yaptığım için özür dilerim.
Ben bu ikisi arasından sordum öneri istememiştim.

Ben bu ikisi arasından sordum öneri istememiştim.
[/QUOTE]
Bu ikisi arasında fikrimin olmadığını söyleyip ve sana insanca fikir önerisi yaptığım için halen özür dilerim.

Hala ayni şeyi yazıyor teşekkür ederim uzatmaya gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,706
Üyeler
188,151
Son üye
perlervers
Geri