CrazyBoy_8123
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Dostlar hangisi daha iyidir?
Bence cloud alpha ben alpha s olan modelini yani ses kartı olan modelini kullanıyorum memnunum bayağı.Hyperx cloud 2 çok eskii 6-7 yıllık bir model önermem.Şimdi cloud alpha alın ileride 250tlniz birikince hyperxin amp ses kartını da alırsınız isterseniz.Dostlar hangisi daha iyidir?
Hocam Cloud Alpha S alicaktim ama 1400TL olmuş itopyada.Bence cloud alpha ben alpha s olan modelini yani ses kartı olan modelini kullanıyorum memnunum bayağı.Hyperx cloud 2 çok eskii 6-7 yıllık bir model önermem.Şimdi cloud alpha alın ileride 250tlniz birikince hyperxin amp ses kartını da alırsınız isterseniz.
NeeeHocam Cloud Alpha S alicaktim ama 1400TL olmuş itopyada.
Bu ikisinden birisini istiyorum RAZER ya da başka bir kulaklık isteseydim oraya yazardım.Hangisi iyi bilmem ama sana önerim KRAKEN TOURNAMENT EDITION
Anakartın iyi ise Cloud Alpha kötü ise Cloud 2 NETDostlar hangisi daha iyidir?
ALPHA S en iyisi zaten hyperxin kablolu en iyi kulaklığıBu ikisinden birisini istiyorum RAZER ya da başka bir kulaklık isteseydim oraya yazardım.
Bu ikisi arasında fikrimin olmadığını söyleyip ve sana insanca fikir önerisi yaptığım için özür dilerim.Bu ikisinden birisini istiyorum RAZER ya da başka bir kulaklık isteseydim oraya yazardım.
Alpha S değil hocam benim alacağım normal Alpha.ALPHA S en iyisi zaten hyperxin kablolu en iyi kulaklığı
Arada 400tl fark var.cloud alpha kötü diyorlar cloud 2 ye göre onun için cloud 2 ama alpha yerine alpha s alabilirsin o en iyisi
Ben bu ikisi arasından sordum öneri istememiştim.Bu ikisi arasında fikrimin olmadığını söyleyip ve sana insanca fikir önerisi yaptığım için özür dilerim.