🔥İndirim HyperX Cloud Core Wireless (DTS) 1099TL

Ürünü aynı fiyattan almış birisi olarak Cloud2 ile aynı bence ses kalitesi açısından bir tık daha iyi bence. Sadece Cloud2'nin ses seviyesi daha yüksek gelmişti bana. Ama bu fiyatta alınabilecek en kullanışlı kablosuz kulaklık. Uygun fiyatlı kumaş ped bulupta takarsanız tadından yenmez :)

Şarjı azaldığı zaman herhangi bir battery low uyarısı veriyor mu
veriyor evet ses geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında bir bakıma güzel bir özellik ama fazlalık tabi günümüz için. şahsen benim kasada bluetooth yok o açıdan her müşteriye hitap edebilir
30-40 tl verip 1 tane bluetooth adaptörü alınabilir bu sayede o usbye zarar geldiğinde gidip 0 kulaklık almak zorunda kalmazsın

tüm yorumlar mic kötü diyor bende o yüzden almaktan vazgeçtim
arkadaşım dün aldı evet biraz farklı geliyor sesi ama kötü değil kesinlikle sesi eksiksiz karşıya iletiyor

Önceden hyperx cloud 2 kullanıyordum zamanla mikrofonun kablosu ve ses kalitesi o kadar kötü gelmeye başladı ki usandırdı resmen bunda nasıl olur bilmiyorum ama ön yargılarım var

tüm yorumlar mic kötü diyor bende o yüzden almaktan vazgeçtim
arkadaşım kullanıyor discorddan her gün konuşuyoruz çokta yerden yere vurulacak bir mici yok gayet yeterli yani

Biz Kulaklığı Bir Önceki Prime İndirimlerinde Aldık Arkadaşım Kullanıyor Çok Memnun Her Gün Rust Oynuyoruz Dc Den Sohbet Ediyoruz Saatlerce Çok Kötü Falan Değil Mikrofonu Ses Konusundada Hiçbir Ayar Falan Yapmadık Çok Rahat Ses Kasıyor Duyuyor Mümkünse Ürünü Kullananlar Yorum Yapsın

Biz Kulaklığı Bir Önceki Prime İndirimlerinde Aldık Arkadaşım Kullanıyor Çok Memnun Her Gün Rust Oynuyoruz Dc Den Sohbet Ediyoruz Saatlerce Çok Kötü Falan Değil Mikrofonu Ses Konusundada Hiçbir Ayar Falan Yapmadık Çok Rahat Ses Kasıyor Duyuyor Mümkünse Ürünü Kullananlar Yorum Yapsın
4 aydır kullanıyorum yazın kulağım terliyo tek sıkıntısı bu :D

Geri