🔥İndirim HyperX Cloud Core Wireless (DTS) 1099TL

FPS oyunları için Blackshark V2 mi bu mu alınmalı? Kullanan varsa mikrofon açısından vs. değerlendirebilir mi rica etsem.

zaten bu fiyattı prime girmeden 1400 TL'ye çıkardılar şimdi indirim diye sunmuşlar. Amazonda bize benzedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FPS oyunları için Blackshark V2 mi bu mu alınmalı? Kullanan varsa mikrofon açısından vs. değerlendirebilir mi rica etsem.
v2 net.

Bu ürünü almayı düşünüyorum ama daha iyi bir ürün gelir mi acaba diye kararsızım kablosuz gaming tabanlı olmasa da olur bakalım

Bende bu fiyata aldım şuan kullanıyorum 1 ay felan oldu mik kalitesi iyi sayılmaz dts i de kullanmıyorum oyunlarda sesi çok kıstı bende bir kaç ayar yapınca sesi güzel oluyor ama uzaktan film vb izleyim demiyorsanız gerek yok ben uzaktan film vb izliyorum o yüzden bunu tercih ettim birde oyun ortasında şarj bitmesi var tabi bazen şarj bitiyor eski kulaklığa geçiyorum sarj 3 gün felan gidiyor bana yada bir cumartesi pazar

Ses gecikmesi var mı kullanan var mı özellikle fps oyunlarında kullanmak amaçlı bir kulaklık arıyorum şuanki kulaklığım baya eskidi kullanan yorumlayabilirse çok iyi olur

Ben önceki prime günlerinde almıştım.
CS Go ses kalitesi, detaylar vs. başarılı bence

Ses gecikmesi var mı kullanan var mı özellikle fps oyunlarında kullanmak amaçlı bir kulaklık arıyorum şuanki kulaklığım baya eskidi kullanan yorumlayabilirse çok iyi olur
Ses gecikmesi bende yok varsada ben hissetmiyorumdur çok azdır bende fps oynuyorum kulaklık birkaç ayar yapınca. iyi oluyor özellikle DTS kapattığımda ses çok arttı birde ayarlardan ses yüksekliği eşitleme açılması lazım birde peace programını kurduğunuzda tam oluyor

Cloud 2 1 k ya düşer mi ya bu mu cloud 2 mi kararsız kaldım.

Ben kullanıyorum şahsen 1100 TL için güzel bir kulaklık.

tüm yorumlar mic kötü diyor bende o yüzden almaktan vazgeçtim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,768
Üyeler
187,981
Son üye
bilgilendirme36
Geri