Neler Yeni

HyperX Cloud Core Wireless mı G535 Lightspeed mi?

Qr1m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerim Efe Ay
İkisine de bütçem yetiyor HyperX Cloud Core Wireless mı önerirsiniz yoksa Logitech G535 Lightspeed mi?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,701
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
g535 bence

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Hocam bende ikisi arasında kaldım hangisini aldınız?
Alıcaksanız HyperX almanızı öneririm. G535 in ses seviyesi tatmin edici değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer Ses seviyesiyle işiniz yoksa hafiflik açısından Logitech derim. Eğer ses seviyesi tatmin edici seviyede olsun derseniz hyperx

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,701
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Alıcaksanız HyperX almanızı öneririm. G535 in ses seviyesi tatmin edici değil

Eğer Ses seviyesiyle işiniz yoksa hafiflik açısından Logitech derim. Eğer ses seviyesi tatmin edici seviyede olsun derseniz hyperx
aga nası tatmin olmuyorsunuz anlamadım ya sağır olmak gibi bi derdiniz mi var ses seviyesi gayet yeterli bi kulaklık fazlası zarar zaten

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
aga nası tatmin olmuyorsunuz anlamadım ya sağır olmak gibi bi derdiniz mi var ses seviyesi gayet yeterli bi kulaklık fazlası zarar zaten
İlk olarak herkesin zevkleri farklıdır. Yüksek sesi sevmem. Fakat bu kulaklık ses seviyesi olarak ikamelerine göre cidden az. Fazlası zarar diyorsunuz fakat oyuna giriyorum, sesi son ses açıyorum, yeterli sesi alamıyorum. İkincisi steelseries arctis 1 wireless i kullandım ve ses seviyesi olarak baya fark var. Kulaklıkların db sini yüksek yapsalar, kullanıcılar sesi kendi düşürse daha iyi olur. HyperX, Steelseries, Razer gibi markaların kulaklıklarına göre iyi değil. 87 db (g535) ile 98-104 db (steelseries, hyperx, razer) arasında baya fark varmış onu gördüm.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
Ömer Murat KARACA
Güzel ve benim de merak ettiğim bir soru. Ses kısık diyorlar G535 için ama ek bir iki yazılımla +20 küsür desibel verebilen vardı forumda. Bende geçen hafta aldım ama açmadım daha kutusunu, duruyor evde. Daha önce G435 kullandım, müzik dinlerken fullesem bile bir miktar yetersiz kalıyordu ses seviyesi ama oyunda %65-70 ses seviyesinde her türlü sesi alabiliyordum. Akşam eve dönünce açıp kullanacağım, bakalım nasıl bir şeyle karşılaşacağım.

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Güzel ve benim de merak ettiğim bir soru. Ses kısık diyorlar G535 için ama ek bir iki yazılımla +20 küsür desibel verebilen vardı forumda. Bende geçen hafta aldım ama açmadım daha kutusunu, duruyor evde. Daha önce G435 kullandım, müzik dinlerken fullesem bile bir miktar yetersiz kalıyordu ses seviyesi ama oyunda %65-70 ses seviyesinde her türlü sesi alabiliyordum. Akşam eve dönünce açıp kullanacağım, bakalım nasıl bir şeyle karşılaşacağım.
Peace EQ ve EQ APO (peace uygulamasını yükledikten sonra EQ APO'yuda yüklemek gerekiyor) uygulamasıyla arttırılabiliyor doğrudur. Fakat bana göre kulaklıkta yapılması gereken tek ayar EQ ayarıdır. Ses seviyesi yükseltmek sesleri bozabiliyor

ek olarak uygulamayla ses seviyesini yükseltmeden, kulaklığın kendi son sesiyle 5 kişiye denettim ve hiçbiri tatmin olmadı

Son düzenleme:

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
baya geç yazdım kusura bakma ama g535 aldım
bence de doğru olanı yapmışsın rahatlık ve ses kalitesi açısından çok iyi kulaklık

Peace EQ ve EQ APO (peace uygulamasını yükledikten sonra EQ APO'yuda yüklemek gerekiyor) uygulamasıyla arttırılabiliyor doğrudur. Fakat bana göre kulaklıkta yapılması gereken tek ayar EQ ayarıdır. Ses seviyesi yükseltmek sesleri bozabiliyor

ek olarak uygulamayla ses seviyesini yükseltmeden, kulaklığın kendi son sesiyle 5 kişiye denettim ve hiçbiri tatmin olmadı
benle birlikte 4 arkadaşım aldı ses seviyesinden rahatsız olan görmedim ama diğer kulaklıklara göre abartı fazla bir ses seviyesi yok belki çok yüksek ses seven birini tatmin etmeyebilir

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Berk
İkisine de bütçem yetiyor HyperX Cloud Core Wireless mı önerirsiniz yoksa Logitech G535 Lightspeed mi?
wireless kulaklık kullanan biri olarak şu tavsiyeyi verebilirim. yazılım desteği olan, batarya bildirimi yapan bir kulaklık tercih edin ve mümkünse bataryası uzun giden bir kulaklık. (hyperx cloud alpha wireless öneririm)

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic
Cloude Core uzun süre kullandım sorun varsa sorabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular