Hocam bende ikisi arasında kaldım hangisini aldınız?İkisine de bütçem yetiyor HyperX Cloud Core Wireless mı önerirsiniz yoksa Logitech G535 Lightspeed mi?
Alıcaksanız HyperX almanızı öneririm. G535 in ses seviyesi tatmin edici değilHocam bende ikisi arasında kaldım hangisini aldınız?
Eğer Ses seviyesiyle işiniz yoksa hafiflik açısından Logitech derim. Eğer ses seviyesi tatmin edici seviyede olsun derseniz hyperxg535 bence
aga nası tatmin olmuyorsunuz anlamadım ya sağır olmak gibi bi derdiniz mi var ses seviyesi gayet yeterli bi kulaklık fazlası zarar zatenAlıcaksanız HyperX almanızı öneririm. G535 in ses seviyesi tatmin edici değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer Ses seviyesiyle işiniz yoksa hafiflik açısından Logitech derim. Eğer ses seviyesi tatmin edici seviyede olsun derseniz hyperx
İlk olarak herkesin zevkleri farklıdır. Yüksek sesi sevmem. Fakat bu kulaklık ses seviyesi olarak ikamelerine göre cidden az. Fazlası zarar diyorsunuz fakat oyuna giriyorum, sesi son ses açıyorum, yeterli sesi alamıyorum. İkincisi steelseries arctis 1 wireless i kullandım ve ses seviyesi olarak baya fark var. Kulaklıkların db sini yüksek yapsalar, kullanıcılar sesi kendi düşürse daha iyi olur. HyperX, Steelseries, Razer gibi markaların kulaklıklarına göre iyi değil. 87 db (g535) ile 98-104 db (steelseries, hyperx, razer) arasında baya fark varmış onu gördüm.aga nası tatmin olmuyorsunuz anlamadım ya sağır olmak gibi bi derdiniz mi var ses seviyesi gayet yeterli bi kulaklık fazlası zarar zaten
Peace EQ ve EQ APO (peace uygulamasını yükledikten sonra EQ APO'yuda yüklemek gerekiyor) uygulamasıyla arttırılabiliyor doğrudur. Fakat bana göre kulaklıkta yapılması gereken tek ayar EQ ayarıdır. Ses seviyesi yükseltmek sesleri bozabiliyorGüzel ve benim de merak ettiğim bir soru. Ses kısık diyorlar G535 için ama ek bir iki yazılımla +20 küsür desibel verebilen vardı forumda. Bende geçen hafta aldım ama açmadım daha kutusunu, duruyor evde. Daha önce G435 kullandım, müzik dinlerken fullesem bile bir miktar yetersiz kalıyordu ses seviyesi ama oyunda %65-70 ses seviyesinde her türlü sesi alabiliyordum. Akşam eve dönünce açıp kullanacağım, bakalım nasıl bir şeyle karşılaşacağım.
ek olarak uygulamayla ses seviyesini yükseltmeden, kulaklığın kendi son sesiyle 5 kişiye denettim ve hiçbiri tatmin olmadıGüzel ve benim de merak ettiğim bir soru. Ses kısık diyorlar G535 için ama ek bir iki yazılımla +20 küsür desibel verebilen vardı forumda. Bende geçen hafta aldım ama açmadım daha kutusunu, duruyor evde. Daha önce G435 kullandım, müzik dinlerken fullesem bile bir miktar yetersiz kalıyordu ses seviyesi ama oyunda %65-70 ses seviyesinde her türlü sesi alabiliyordum. Akşam eve dönünce açıp kullanacağım, bakalım nasıl bir şeyle karşılaşacağım.
baya geç yazdım kusura bakma ama g535 aldımHocam bende ikisi arasında kaldım hangisini aldınız?
bence de doğru olanı yapmışsın rahatlık ve ses kalitesi açısından çok iyi kulaklıkbaya geç yazdım kusura bakma ama g535 aldım
benle birlikte 4 arkadaşım aldı ses seviyesinden rahatsız olan görmedim ama diğer kulaklıklara göre abartı fazla bir ses seviyesi yok belki çok yüksek ses seven birini tatmin etmeyebilirPeace EQ ve EQ APO (peace uygulamasını yükledikten sonra EQ APO'yuda yüklemek gerekiyor) uygulamasıyla arttırılabiliyor doğrudur. Fakat bana göre kulaklıkta yapılması gereken tek ayar EQ ayarıdır. Ses seviyesi yükseltmek sesleri bozabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ek olarak uygulamayla ses seviyesini yükseltmeden, kulaklığın kendi son sesiyle 5 kişiye denettim ve hiçbiri tatmin olmadı
hortlattım ama ses seviyesi nasıl?baya geç yazdım kusura bakma ama g535 aldım
wireless kulaklık kullanan biri olarak şu tavsiyeyi verebilirim. yazılım desteği olan, batarya bildirimi yapan bir kulaklık tercih edin ve mümkünse bataryası uzun giden bir kulaklık. (hyperx cloud alpha wireless öneririm)İkisine de bütçem yetiyor HyperX Cloud Core Wireless mı önerirsiniz yoksa Logitech G535 Lightspeed mi?