Sıfır mı alacaksınHyperX Cloud II almayı düşünüyorum. Alınır mı?
ben çok memnun kaldım 7.1 sanal ses kartı ile çok güzel oluyor 23 nisan indiriminde almıştım şuan zamlanmıştırBi videoda müzik performansı çok kötü diye duydum. Sizce müzik performansı nasıl?
Çok kötü değil. Zaten oyuncu kulaklığı olduğu için pek bir şey bekleyemezsin. Müzik performans iyi diyebilirim.Bi videoda müzik performansı çok kötü diye duydum. Sizce müzik performansı nasıl?
HyperX Cloud II kullanıyordum artık kablosuza geçiş yapayım dedim Razer barracuda aldım hiç memnun kalmadım kutuda duruyor şuan HyperX Cloud II ye devamHyperX Cloud II almayı düşünüyorum. Alınır mı?
şu an ne kullanıyosun hocamYaklaşık 7 yıl boyunca kullandım son yıllarda sorun çıkarmaya başladı ama ses sorunu değilde kesinlikle ortalama bir kullanıcıysanız verdiği ses gerçekten fiyatına göre muazzam ama sorarsanız bu 7 yıl içerisinde ne gibi sorunlar yaşadığınız 2 ile 3 üncü yıl arasında kafa bandında deriler dökülmeye başladı ondan sonra ise 6. senesinde kulaklığı tutan sol plastik menteşe diyeceğim ne denir aklıma gelmedi o kendi kendine kırıldı 7. senesinde ise sağ menteşe kırıldı ve kullanılamaz hale geldi bu yüzden kulaklığı emekliye ayırmak zorunda kaldım ama kırılmasa sorunu olmasa hala kullanacağım tarzda bir kulaklıktı
ben bozuldukça alıyorum güzelHyperX Cloud II almayı düşünüyorum. Alınır mı?