hayatta 3K etmez, stoksuzluktandir. İkinci elleri baya dusuk
Teşekkürler peki 1000 TL bütçe ile hangi kulaklık uygun, v2x öneriyor çoğu kişi ama ses kartının güzel olması lazım sanırım onun için. Ayrıca jak değil USB kulaklık arıyorum.Stok olmadığından 1 ay once 1400 du geven hafta 4500
1000tl ye kaliteli kulaklık alamazsın, gamepower kyruse falan alırsın maxTeşekkürler peki 1000 TL bütçe ile hangi kulaklık uygun, v2x öneriyor çoğu kişi ama ses kartının güzel olması lazım sanırım onun için. Ayrıca jak değil USB kulaklık arıyorum.
Aga bende kulaklık arıyorum ama v2x için herkes bi şey uyduruyor zaten nays ile 940 tl den 830 felan geliyor üstüne bir ses kartı alırsın.. kulaklıktan alırken ne beklediğin çok önemliTeşekkürler peki 1000 TL bütçe ile hangi kulaklık uygun, v2x öneriyor çoğu kişi ama ses kartının güzel olması lazım sanırım onun için. Ayrıca jak değil USB kulaklık arıyorum.
RAZER BLACKSHARK V2X ne güne duruyor1000tl ye kaliteli kulaklık alamazsın, gamepower kyruse falan alırsın max
V2x USB değil ise almam. MSI H610M-B pro anakartım var, Realtek 892/897 var. Yeterince iyi çalışır mı bilmiyorum. Kullanım amacı genel, csgo gibi oyun ve günlük kullanım müzik vs.dahil.Aga bende kulaklık arıyorum ama v2x için herkes bi şey uyduruyor zaten nays ile 940 TL den 830 felan geliyor üstüne bir ses kartı alırsın.. kulaklıktan alırken ne beklediğin çok önemli
i75500Uhayatta 3K etmez, stoksuzluktandir. İkinci elleri baya dusuk