🔥İndirim 🔥HyperX Cloud II Wireless 3.499'TL🔥

Amazon'da böyle bir durum yok 30 gün kayıtsız koşulsuz iade var bu Amazon satıcılı göndericili ürün için geçerli 14' gün ise satıcı ürünleri için

1698883722094.png

Şöyle bir ibare var(moda bölümü diye geçiyor bu bölümü alıntıladığım yer) hocam emin misin? Denedin mi kullanılmış kulaklık iade etmeyi amazon'a?

Alıntıyı görüntüle

Şöyle bir ibare var(moda bölümü diye geçiyor bu bölümü alıntıladığım yer) hocam emin misin? Denedin mi kullanılmış kulaklık iade etmeyi amazon'a?
Evet daha önce kulaklık alıp iade ettim herhangi bir sorun sıkıntı çıkmadı

Bu kullanılmış kulaklıkları vb ne yapıyorlar acaba.

hocam selam, naystan kredi cekip odemeyi oyle yapsam cashback oluyor mu?

Barracuda x ya da v2 pro istiyorum sizce beklemeli miyim onların da bu fayata düşeceğini düşünüyorum

Barracuda x ya da v2 pro istiyorum sizce beklemeli miyim onların da bu fayata düşeceğini düşünüyorum
Hocam benim fikrim nap biliyomusun. Amazondan al kutusunu acma sonucta 1ay iade hakkin var bu sure zarfinda kasim indiriminde digerlerini bekle?

Hocam benim fikrim nap biliyomusun. Amazondan al kutusunu acma sonucta 1ay iade hakkin var bu sure zarfinda kasim indiriminde digerlerini bekle?
Hocam yorumlarına baktım biraz, beğenilmemiş hiç risk almaya gerek yok kronik sorunu var 10 saniye kadar ses gidiyor yazılmış birçok yerde. En iyisi bekleyeyim teşekkür ederim tavsiyen için

• Beğen
Reaksiyonlar: Newb
benim bilader kullanıyor bundan çok memnun bana ikinci elini 3500e aldıracaktı geçen bu denk geldi şimdi :D

Cloud Alpha wireless kullanıyorum Alpha varken bunun yüzüne bakılmamalı bence ikisinide kullandım gerçek kablosuz deneyimi kesinlikle alphada kulaklığı 3 4 ayda bir kere şarj ediyorum 300 saat şarj ömrü var ve alphanin çift kanallı oda sistemi bütün ses kasmak isteyen oyuncuların bence birinci tercihi olmalı

Her önüne gelen kulaklık alsın, iade etsin. Amazon da imha etsin. Yok öyle bi dünya.
Etiket yapıştırıp geri satıyolar. Siz iade etmeye devam edin :D
Kendin sorabilirsin bu durumu ben üst düzey çalışana'da sordum bana iade edilen ürünler satışa çıkmıyor dedi

Geri