Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud III 2.599 TL

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,357
İsim
Ekonomi Çok iyi
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Gökay
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Mert Şahan İLHAN
Sabah 2200 tl idi?
1723855226188.png

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Hocam cloud 3 de 7.1 var mı yoksa stereo mu bazı yerlerde 7.1 yazıyor bazılarında stereo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz araştırıp buldum. Dts x destekliyormuş, ancak hyperx cloud 2 deki ses kartı gibi bir kalitesi var mıdır? Kullanan arkadaşlar veya bilen biri yorum yaparsa sevinirim ona göre alacağım.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Gökay
Hocam cloud 3 de 7.1 var mı yoksa stereo mu bazı yerlerde 7.1 yazıyor bazılarında stereo

Biraz araştırıp buldum. Dts x destekliyormuş, ancak hyperx cloud 2 deki ses kartı gibi bir kalitesi var mıdır? Kullanan arkadaşlar veya bilen biri yorum yaparsa sevinirim ona göre alacağım.
müzik tarafında 2 daha iyi deniyor , diğer şeylerde 3 daha iyi diye okudum

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
MURAT GÜLLÜ
Sadece biraz bassları eksik deniliyor onun dışında kullananlar memmunmuş. Bu arada sanal 7.1 mevcutmuş.

neura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yiğit Erdem
Sistemi yeni topladım kulaklığa ihtiyacım var cloud 2 deneme şansım olmuştu alınır mı sizce

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
müzik tarafında 2 daha iyi deniyor , diğer şeylerde 3 daha iyi diye okudum
Bende incelemeleri izledim öyleymiş hocam, sağolun yine de

Sadece biraz bassları eksik deniliyor onun dışında kullananlar memmunmuş. Bu arada sanal 7.1 mevcutmuş.
Sanal 7.1 kalitesi hakkında bi yorum bulamadım, satın aldım geldiğinde deneyip göreceğiz

Sistemi yeni topladım kulaklığa ihtiyacım var cloud 2 deneme şansım olmuştu alınır mı sizce
Hocam bende aynı şekilde cloud 2 almayı düşünüyordum, ama bu fiyata cloud 3 varken almak daha mantıklı, cloud 2 de eskidi zaten biraz. Ben al derim indirim bitmeden

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
MURAT GÜLLÜ
Valla sorun ya kulaklarımda ya bilgisayarda ya da oyunda. Cloud 2,3 ikisinde de Oyunlarda bir türlü istediğim performansı alamadım. Oyun içi sesler çok düşük geliyor. Sanki hyperx çok kaliteli değil gibi. Belkide eskiden isim yapmış nam salmış bir kulaklık.

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Valla sorun ya kulaklarımda ya bilgisayarda ya da oyunda. Cloud 2,3 ikisinde de Oyunlarda bir türlü istediğim performansı alamadım. Oyun içi sesler çok düşük geliyor. Sanki hyperx çok kaliteli değil gibi. Belkide eskiden isim yapmış nam salmış bir kulaklık.
Hocam ben cloud 2 yi çok uzun bi süre kullandım oyunlarda olsun müzik dinlerken olsun performansı bence gayet iyi. Bilgisayar harici cihazlarda yorum yapamam ama pc de performansı bence oldukça iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
MURAT GÜLLÜ
Hocam ben cloud 2 yi çok uzun bi süre kullandım oyunlarda olsun müzik dinlerken olsun performansı bence gayet iyi. Bilgisayar harici cihazlarda yorum yapamam ama pc de performansı bence oldukça iyi
Bende bilgisayarda kullanıyorum hocam . Acaba sizin kullandığınız hyperx üretimimiydi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
MURAT GÜLLÜ
Edit : Kulaklık çok iyi arkadaşlar. Benim bilgisayarda mono ses etkinmiş sorun ondan kaynaklıymış. Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar kontrol etsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,582
Üyeler
159,177
Son üye
mfc3090
Top Bottom