Fransali
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,638
normal değil müşteri hizmetlerine yazın değişim isteyin veya önce bi ayarları sıfırlamayı deneyinBildiğin 2K herzde kullanıyorum bir günde bitiyor
normal değil müşteri hizmetlerine yazın değişim isteyin veya önce bi ayarları sıfırlamayı deneyinBildiğin 2K herzde kullanıyorum bir günde bitiyor
Senin kadar güzel değil.Doğru aslında.
Pp güzelmiş![]()
1 günde şarjı bitmesi bence normal değil. Kablosuz ürünleri alırken batarya kapasitesini göz önünde bulundurarak alın. Kablolu ekipman pişmanlıktık.Neden öyle diyorsun ? kablosuz mousem var Ajazz 159PRO 1 günde bir şarjı bitiyor oyunda önemli anlarda gittiği çok oldu yanda kablolu mousem takılı olmasa mousenin şarj olmasını bekleyeceğim böyle saçmalık mı olur yanında kablo da gelmedi kabloluya da çeviremiyorum kulaklıklar içinde nova pro wireless kullandım onun gibi kulaklıkları anca kullanırım yedek pilli olmayan kulaklıklar hayatta kullanılmaz
Şans eseri ilçe aynı çıktı, ürünü aldımŞehir nedir? Sıfırını sipariş vermek üzereyim, muhtemelen yarım saate alırım. Jelatini üzerinde sıfır ise senden alayım.
indirim bitti mi acaba bende fiyat degismiyor![]()
HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkwww.mediamarkt.com.tr
İndirim sepette.
Bitmiş bulunmakta.indirim bitti mi acaba bende fiyat degismiyor