❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Oyuncu Kulaklığı 2492TL

Hyper x cloud 2 core wireless kulaklık kullanıyorum fakat valorant oynarken ayak seslerini kasamıyorum.
Sesi yükselttiğimde silah sesleri daha baskın oluyor ve başım ağrıyor.
Kendi takımımdakilerle rakiplerin sesleri birbirine karışıyor. Hyper x , dts vb. programlar denedim ama verim alamadım.
CS 2 kendi ekolayzerı var daha iyi ses kasılıyor ama valoda kötü. Yardımcı olur musunuz ?

alalı 9-10 ay oldu ses tekerlerğiyle oynayınca kulaklığın sol tarafında ses gidiyor. Kronik mi bu bayadır var bu sorun.

Yıl olmuş 2025. Kablolu ekipman alınmaz. Bunların satılması hata.
Neden öyle diyorsun ? kablosuz mousem var Ajazz 159PRO 1 günde bir şarjı bitiyor oyunda önemli anlarda gittiği çok oldu yanda kablolu mousem takılı olmasa mousenin şarj olmasını bekleyeceğim böyle saçmalık mı olur yanında kablo da gelmedi kabloluya da çeviremiyorum kulaklıklar içinde nova pro wireless kullandım onun gibi kulaklıkları anca kullanırım yedek pilli olmayan kulaklıklar hayatta kullanılmaz

Neden öyle diyorsun ? kablosuz mousem var Ajazz 159PRO 1 günde bir şarjı bitiyor oyunda önemli anlarda gittiği çok oldu yanda kablolu mousem takılı olmasa mousenin şarj olmasını bekleyeceğim böyle saçmalık mı olur yanında kablo da gelmedi kabloluya da çeviremiyorum kulaklıklar içinde nova pro wireless kullandım onun gibi kulaklıkları anca kullanırım yedek pilli olmayan kulaklıklar hayatta kullanılmaz
Hocam 1 günde şarjı biten mouse alırsan tabi kablosuzdan verim alamazsın ama bütçe yoksa yapacak bir şey yok zamanında 1500 tl ye logitech g703 almıştım 2 hafta çok rahat gidiyordu şarjı halen kullanıyorum 5 sene oldu

3400 e kablosuzunu satıyorum sıfır olarak o bile alınmadı 1 aydır :D
Şehir nedir? Sıfırını sipariş vermek üzereyim, muhtemelen yarım saate alırım. Jelatini üzerinde sıfır ise senden alayım.

nasaıl bir günde bitiyor ? Aynı model bende var 2 hafta takmdığım oluyor. Çok aktif kullandığım zaman bile 1 hafta gidiyor. Yenileme hızını 8k da kullanmayın. 1-2k oldukça yeterli

nasaıl bir günde bitiyor ? Aynı model bende var 2 hafta takmdığım oluyor. Çok aktif kullandığım zaman bile 1 hafta gidiyor. Yenileme hızını 8k da kullanmayın. 1-2k oldukça yeterli
Bildiğin 2K herzde kullanıyorum bir günde bitiyor

Geri