nasıl oldu anlamadım ama normalde 6147 tl olan fiyat yerine forumdaki reklamlarda 3300tl olan fiyat yazıyordu. tıklayıp oradan sepete ekledim ve sipariş verdim. iptal gelmezse bu yoldan alabiliyorsunuz. Gelirse haber vereceğim
hb üzerinden aldığım hazırlanıyor kısmına geçti ama teknosadaki hala sipariş alındı kısmındaKargoya verilen yada iptal olan oldu mu?
Bende de sepette aynı fiyat duruyor. Sennheiser gsp 300 var 6 senedir kullanıyorum bozulmadı kullanıyorum. Gereksiz masraf olur diye almıyorum.hb üzerinden aldığım hazırlanıyor kısmına geçti ama teknosadaki hala sipariş alındı kısmında
Teknosa da faturayı gönderdiler. Büyük ihtimalle gönderecekler ki bana göre fiyatı normal. Ama ben biraz daha şanslıyım 2900 TL ye aldım indirim verdi bana garip bir sekilde fnndBende de sepette aynı fiyat duruyor. Sennheiser gsp 300 var 6 senedir kullanıyorum bozulmadı kullanıyorum. Gereksiz masraf olur diye almıyorum.
O nasıl oldu halbuki yeni üyelik aldım ben de çıkmadı.Teknosa da faturayı gönderdiler. Büyük ihtimalle gönderecekler ki bana göre fiyatı normal. Ama ben biraz daha şanslıyım 2900 TL ye aldım indirim verdi bana garip bir sekilde fnnd
Bilmiyorum sana özel falan filan yazıyordu tikladjm 2900 düştüO nasıl oldu halbuki yeni üyelik aldım ben de çıkmadı.
O nasıl oldu halbuki yeni üyelik aldım ben de çıkmadıTeknosa da faturayı gönderdiler. Büyük ihtimalle gönderecekler ki bana göre fiyatı normal. Ama ben biraz daha şanslıyım 2900 TL ye aldım indirim verdi bana garip bir sekilde fnnd
Teknoclub üyesi olabilirmisin belki ondan olabilir.Bilmiyorum sana özel falan filan yazıyordu tikladjm 2900 düştü
Ben de aynı kafadayım yazılımı kötüymüş zaten. Tek iyi yorumu kullanım süresi olarak okudum.Yav bu kulaklık iyi mi kötü mü anlam veremedim. Bazısı kötü alınmaz, sesi az diyor, bazısı çok iyi diyor. HS80 Max bakıyordum ama fiyatı çok yüksek. C3 Wireless alınır mı? C2'den sonra bilemiyorum servisi yok, destek ekibi yok ilişmek korkutucu geliyor.
On kişi mesaj atmış kim kimdi belli değilo arkadaş almazsa bana yazabilir misin?