hs80 maxi bu fiyatlarda bulursa yapıstırsın pckolikte stok yok artık medımarkt satıyor oda 8k felanİndirim yok fiyat güzel değil hs80max yapıştırın.
Bende ondan bahsediyorum ya işte en ucuz 3500 gördü geçen sene bu fiyat normal indirim yok denebilir sadeceFiyat diyorum ya okuma yazmanız mı yok sizin?
Pckolik ile görüştüm 1 aya yeni stok geliyor dedi. Fiyatları piyasaya göre daha uygun olur yine dedilerhs80 maxi bu fiyatlarda bulursa yapıstırsın pckolikte stok yok artık medımarkt satıyor oda 8k felan
gelirse iyi ozamanPckolik ile görüştüm 1 aya yeni stok geliyor dedi. Fiyatları piyasaya göre daha uygun olur yine dediler
5.5k vermişlerdi indirimde, pckolige stok gelirse 6k ya satıyolar.hs80 maxi bu fiyatlarda bulursa yapıstırsın pckolikte stok yok artık medımarkt satıyor oda 8k felan
Ne 3.500 ü 2900 a inmişti bi ara aralık gibi3.500TL'ye inmişti kulaklığınız yoksa veya bekleyemezseniz alın derim
nasıl geçen seneysi hocam daha geçen 3kya aldım hyperx cloud 3 wireless modeliniGeçen seneydi hocam o. 4.000 den aşağı göremeyiz artık.
eq ayarı yada dolby atmos kullandınızmıVatanbilgisayar'dan 4600'e bugün mağazadan teslim olacak şekilde aldım. Heyecanlı bir şekilde teslim almaya gittim ama eve dönüş sonrası büyük hüsran yaşadım.
Cloud II kablolu kullanıyordum açıkçası çöpe atılmış 4600TL gibi bir şey oldu. Güncelledim ses ayarlarını filan yaptım ama nafile.
İzlenimlerim:
1. CS2 Oynarken silah sesleri Cloud II kabloluya göre daha baskın, ayak sesleri daha zor duyuluyor. Kalabalık bir çatışmada ayak seslerini zor duyar oldum, bazen hiç duyamıyorum.
2. Cloud 2'de sesler daha tok, Cloud 3'te daha gerçekçi. Ama sesin temizliği bakımından Cloud 2 daha iyi.
3. Yüksek bass isteyen müziklerde rezalet, kafama geçireyim keyifle basslı müzik dinleyeyim derseniz yanlış kulaklığı aldığınızı farkedeceksiniz.
Daha önce Cloud 2 kablolu kullanmamış olsam belki iyi derdim CS2 için ama maalesef kablodan kurtulacağız diye israf edilen 4600TL oldu... Bu hevesle geçecek olanlar sakın geçmesin.
İnşallah yakın zamanda bozulur da iade ederim. Zamanında Razer klavyem için böyle demiştim 3 ay içinde bozulmuştu iade etmiştim
Kullanmadım. Önerdiğiniz bir ayar varsa deneyeyim.eq ayarı yada dolby atmos kullandınızmı
Gecikme bakımından kesinlikle yok.Kabloluyla kablosuz arasında fark varmı bu kulaklıkta?
Kullanmadım. Önerdiğiniz bir ayar varsa deneyeyim.
Gecikme bakımından kesinlikle yok.