1 haftadır kullanıyorum. Sadece cs2 oynuyorum ben, 2 sene önce kablolu Cloud 2 almıştım hiçbir şekilde ses kasılmıyordu, ayak sesleri çok karışıyordu bana gelen model mi sorunluydu bilmiyorum ama aynı gün iade ettim. Bunu da kötü deneyimimden dolayı endişeyle sipariş ettim açıkçası. %70 şarj ile geldi 1 haftalık kullanım sonucu dün %30'a düştü ve şarj ettim. Müzik dinleme amacıyla almadığım için oraya çok değinmeyeceğim ama denilen doğru basslar gerçekten zayıf. Kendi uygulamasını hiç indirmedim, forumda çok eleştirmişlerdi kötü diye ben de bulaşmadım tavsiyem siz de bulaşmayın . Direkt Dolby Atmos satın aldım ve ufak bir ayar ile kulaklık cs'de canavara dönüştü. Mikrofon da benim için önemli bir noktaydı, ilk geldiğinde windows ayarlarından 32kHz seçin, gerçekten çok güzel ses iletiyor. Kafam büyük sayılır ama 6 saat aralıksız kullanımdan sonra sadece kulak kepçem hafif sızladı 2-3 dakika çıkarıp ara verdikten sonra geçiyor zaten. Wireless mesafesi inanılmaz iyi, evin en ücra köşesine gitsem bile en ufak kesinti olmuyor. Ben çok memnunum, sanırım 3999'e düşmüş şuan o fiyata şuan bedava.