Neler Yeni

🔥İndirim HyperX Cloud III Wireless 4.699 TL

RaMo_o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ramazan

Razer Blackshark V2 X den geçilir mi razer beni ses kasma olarak tatmin etmedi,iade edeceğim.​

hamburkus

80+
Hocam paylaşırsan bizde faydalanalım
Paylaşıcam hocam ilk başta bende takınca bu ne demiştim ama bilgilenmeden yorum yapmayıp araştırıp eq ayarı yaptım valorant harici oyun oynamam ve genelde yüksek ses kullanırım fakat bu kulaklıkta %60 üstüne çıkamıyorum oldukça net ve yüksek veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Microsoft Store üzerinden dolby acces indirin 1 hafta deneme üyeliği veriyor (Memnun kalırsanız 40-50 TL satın alırsınız) girince orda 🔊 ve 🎧 bölümü var kulaklığı seçin ayarları bu şekil yapın masaüstü sağ altta ses bölümünden uzamsal sesi dolby olarak seçin farkı görün

Ekler

• IMG_2884.jpeg
    IMG_2884.jpeg
    93.3 KB · Hit: 19
  • Beğen
Reaksiyonlar: frqn

saintclow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet A.
Sabah mediamarketten 4450 almıştım. İptal ettim, Hepsi burada da 400 tl indirim vardı 3.600 TL'ye geldi. Aralık fiyatına almış oldum. Teşekkürler ayarları deneyeceğim

leclerc16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Emre
1 haftadır kullanıyorum. Sadece cs2 oynuyorum ben, 2 sene önce kablolu Cloud 2 almıştım hiçbir şekilde ses kasılmıyordu, ayak sesleri çok karışıyordu bana gelen model mi sorunluydu bilmiyorum ama aynı gün iade ettim. Bunu da kötü deneyimimden dolayı endişeyle sipariş ettim açıkçası. %70 şarj ile geldi 1 haftalık kullanım sonucu dün %30'a düştü ve şarj ettim. Müzik dinleme amacıyla almadığım için oraya çok değinmeyeceğim ama denilen doğru basslar gerçekten zayıf. Kendi uygulamasını hiç indirmedim, forumda çok eleştirmişlerdi kötü diye ben de bulaşmadım tavsiyem siz de bulaşmayın . Direkt Dolby Atmos satın aldım ve ufak bir ayar ile kulaklık cs'de canavara dönüştü. Mikrofon da benim için önemli bir noktaydı, ilk geldiğinde windows ayarlarından 32kHz seçin, gerçekten çok güzel ses iletiyor. Kafam büyük sayılır ama 6 saat aralıksız kullanımdan sonra sadece kulak kepçem hafif sızladı 2-3 dakika çıkarıp ara verdikten sonra geçiyor zaten. Wireless mesafesi inanılmaz iyi, evin en ücra köşesine gitsem bile en ufak kesinti olmuyor. Ben çok memnunum, sanırım 3999'e düşmüş şuan o fiyata şuan bedava.

hamburkus

80+

goku010203

80+ Bronze
İndirim oldu noldu kuçucuk 😂 normal fiyat demişim indirim yok demişim heycanlandın mı sen clwldlw bende kemik yok başka yere uğra yanlış adres
Ben demiştim 😎😎
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirim oldu noldu kuçucuk 😂 normal fiyat demişim indirim yok demişim heycanlandın mı sen clwldlw bende kemik yok başka yere uğra yanlış adres
Şakasına diyorum ha şımarma hemen 😹🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,395
Üyeler
166,920
Son üye
cagri01oa
Top Bottom