Peak2Core
80+
Merhaba, dün Teknosa'dan 3499 liraya HyperX Cloud III Wireless kulaklık aldım. Eve gelip Firmware güncellemesini yaptım ve PUBG'ye girdim. Silah sesleri falan yüksek fakat ses kasamıyorum. Çevresel sesler çok az geliyor. Yani ayak sesi kasamıyorum. Ses seviyesi %100'de. 5 yıldır SteelSeries Arctis 5 kullanıyorum. Sonar ile birlikte mükemmel ses kasıyordum. Kulaklıkta ufak tefek problemler yaşamaya başlayınca HyperX'i alayım dedim. Ek olarak kablosuz kulaklık denemek istedim. Fiyatı da bayağı uygun geldi. Mikrofonuna bayıldım, mükemmel mikrofonu var. Fakat çevresel sesler çok çok az geliyor. Müzik performansı falan harika, sadece oyunda bu sorunu yaşıyorum. Araştırma yaptım fakat pek bir şey bulamadım. SteelSeries mi çok iyiydi yoksa HyperX mi kötü anlayamadım. Bu kulaklığı kullanıp tavsiye verecek arkadaşlar illaki vardır. Bilginizi rica ederim.
Ayrıca bir durum daha var. Mesela oyundayım bir anda mouse çeviriyorum bazen kulaklıktan garip bir ses geliyor. Hemen girip çıkıyor sanki parazit gibi ince tiz bir ses. Bunu neden yapabilir? Sizde bu sorunu yaşadınız mı?
Ayrıca bir durum daha var. Mesela oyundayım bir anda mouse çeviriyorum bazen kulaklıktan garip bir ses geliyor. Hemen girip çıkıyor sanki parazit gibi ince tiz bir ses. Bunu neden yapabilir? Sizde bu sorunu yaşadınız mı?