Arkadaşlar iki kulaklık arasında çok kaldım benim için valorantta ve CS go da ses kasmak ve mikrofon kalitesi . Yayın falanda açarım belki ona göre tercih yapacağım bu yüzden aldiktan sonra pisman olmamam gerek size göre hangisi ?
blackshark v2.hocam şöyle diyim ses kasma konusunda cloud 2 baya önde bunu pro oyuncular diyor bizzat duydumda mikrofona pek iyi değil diye duydum ama bence yeterli seviyede mikrofonu. cs valo gibi oyunlarda zaten çoğunluk pro oyuncular cloud2 ve logitech g proX kullanıyor. en büyük çoğunluk bunda mic kalitesine araştırma videolarında test videolarında bak istersen bende düşünüyorum ama bende fps oynuyorum hep o yüzden cloud 2 düşünüyorum. geçen yayında bi pro oyuncu türk olan cloud 2 için diğer kulaklıklara göre daha uzaktan ses kasılabiliyor demişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yine karar senin araştır inceleme videolarına bak öyle al bence
blackshark v2.
Ben kendim razer kraken t.e. kullanıyorum ve cloud 2den iyi hem müzik hem oyun olarak. Düzgün bir EQ ile çok daha iyi bir seviyeye geliyor kulaklık. Yani sonuç olarak BlackSharkv2 Kraken T.E.den daha iyi olduğuna göre.. BlackSharkV2>KrakenT.E.>Cloud2bakabilirsin hocam yorumlara v.s fps oyunlarda cloud 2 baya önde
Mesaj otomatik birleştirildi:
adam videoda söylemiş cloud 2 yazılımsız hali bu şekilde ve sürücüleri blackshark v2 den daha iyi diye ve equalizer APO ile kullanılcıdığında çok önde diye söylemiş. mic kalitesi sana kalmış videodan bak gör ses kasma odağın varsa cloud2 derim fps için micde çok önemli dersen izle arasındaki farkı gör karar ver birde ben blackshark v2 nin dayanıklılığına pek güvenemedim açıkçası o tellervar ince gibi duruyor ve kırılacakmış gibi geliyor bide cloud2 sürekli kullannlar var büyük çoğunluğu minimum 2 yıl max 4 5 yıl kullanan var padlerinin değiştirip ondan dolayı ben cloud2 seçerdim karar senin mic kalitesine bak iyi araştır al. az paralar değil
xd aynen kardeşim herkes cloud 2 derken incelemeler olsun kullanıcılar olsun özellikle fps ve müzikte daha iyi derken sen onu de onu kullan. saygı duyarım. düzgün bir equlaizeri cloud2 de kullan gör farkı hocam git yabancı kullanıcıları forumları pro oyuncuları v.s hepsinin yorumlarını oku gör. sana göre o iyi gelebilir almışsın ama ben genel olarak çok fazla araştırdım bu mevzuyu ve öğrendim sen böyle düşünüyorsan düşünebilirsin ama genel olarak dünya çapında doğru olan bu.Ben kendim razer kraken t.e. kullanıyorum ve cloud 2den iyi hem müzik hem oyun olarak. Düzgün bir EQ ile çok daha iyi bir seviyeye geliyor kulaklık. Yani sonuç olarak BlackSharkv2 Kraken T.E.den daha iyi olduğuna göre.. BlackSharkV2>KrakenT.E.>Cloud2
Ne olursa olsun performansları yakın. Ayrıca 5-10 yıllık kulaklığı almanın neresi mantıklı ?xd aynen kardeşim herkes cloud 2 derken incelemeler olsun kullanıcılar olsun özellikle fps ve müzikte daha iyi derken sen onu de onu kullan. saygı duyarım. düzgün bir equlaizeri cloud2 de kullan gör farkı hocam git yabancı kullanıcıları forumları pro oyuncuları v.s hepsinin yorumlarını oku gör. sana göre o iyi gelebilir almışsın ama ben genel olarak çok fazla araştırdım bu mevzuyu ve öğrendim sen böyle düşünüyorsan düşünebilirsin ama genel olarak dünya çapında doğru olan bu.