Haybirixlere iyi diyolar hocamHocam bu haybirixler güzel diyiler doğru mu![]()
Bu bütçede neredeyse iki katı yapıyor o, bi tık üstü değil3500 e kablosuzu varken kablolusuna bu fiyat çok bence bir tık daha bütcenizi zorlayıp kablosuzunu alın daha iyi şuan mediamarkt da var 3499 TL
hocam kulaklık büyükmü3500 e kablosuzu varken kablolusuna bu fiyat çok bence bir tık daha bütcenizi zorlayıp kablosuzunu alın daha iyi şuan mediamarkt da var 3499 TL
kral sence hangisini alayim kablolu olması benim için sorun değil farkları yok gibi ama kablosuzda daha çok şikayet gördüm ses kısık vbBu bütçede neredeyse iki katı yapıyor o, bi tık üstü değil![]()
Satıcı güvenilir sorun çıkmazkral sence hangisini alayim kablolu olması benim için sorun değil farkları yok gibi ama kablosuzda daha çok şikayet gördüm ses kısık vb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde internetten alınır mı? 2200e problem çıkarmı
Bir tık dediğiniz 1300tl fiyat farkı küçümsenecek bir fark mı hocam ?3500 e kablosuzu varken kablolusuna bu fiyat çok bence bir tık daha bütcenizi zorlayıp kablosuzunu alın daha iyi şuan mediamarkt da var 3499 TL
cloud 2 yi kulagıma denedigimde kulagıma biraz kucuk gelmişti cloud 3 yapısı itibariyle biraz farklı guzel oturuyor kulagahocam kulaklık büyükmü
kablosuz olması dışında bütün özellikleri aynı mı hocam ona göre alacağımBu bütçede neredeyse iki katı yapıyor o, bi tık üstü değil![]()
uzun süreli kullanım ve rahatlık açısından bakarsan bence bir tık evetSatıcı güvenilir sorun çıkmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir tık dediğiniz 1300tl fiyat farkı küçümsenecek bir fark mı hocam ?
hocam cloud 2 yi ne yaptınız pekicloud 2 yi kulagıma denedigimde kulagıma biraz kucuk gelmişti cloud 3 yapısı itibariyle biraz farklı guzel oturuyor kulaga
Cloud 3 rahatsız etmiyor diye biliyorum ya yine de bir mağazada deneme şansın varsa dene hocamhocam kulaklık büyükmü