Öneri HyperX Cloud Stinger Core Alınır mı?

alppbkc

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar gamepower mihawk kulaklık almıştım afederiniz ses kalitesi b*k gibiydi felaket dip sesi var ve 7.1i cızırtılıydı, bozuk mal olmadığı için iade almadılar mecbur 100 lira zararına sattım, linkteki bahsettiğim ürünü kullanan veya öneren var mıdır, çok müzik dinlerim ve oyunlarda sesleri birbirinden ayırt ederek iyi derecede ses kasmak için bu kulaklığı araştırıyorum 400 lira bütçem var, 7.1li jd - rampage vs önerisi istemiyorum, stereodan şaşmam, kısacası linkteki ürünü tavsiye eder misiniz, teşekkürler.

400TL ye RAMPAGE DROP PLUS al.
yok kardeşim jd-gamepower-rampage vs. markalardan uzak duruyorum, hyperx corsair gibi markaların f/p ürünleri tercihimdir, 7.1 bi haltıma yaramaz benim açımdan

yok kardeşim jd-gamepower-rampage vs. markalardan uzak duruyorum, hyperx corsair gibi markaların f/p ürünleri tercihimdir, 7.1 bi haltıma yaramaz benim açımdan
drop plus ta öyle bi sorun olcağını sanmam çok iyi bir kulaklık

hs50 pro almak daha mantıklı
çok bass manyağı değilsen kraken X de alınabilir

drop plus ta öyle bi sorun olcağını sanmam çok iyi bir kulaklık
kanka ben anakartımda bulunan ses yongasını kullanmak istiyorum şuan telefonuma ait kulaklıkla bile gayet net ses kasıp müzik dinliyorum kaliteli bi şekilde jbl c100si ile, 7.1 özellikli kulaklık alınca kendi ses kartıyla kullanmak zorundayım mecbur ve illaki dip ses, boğuk ses, düşük ses kalitesi oluyor, 3.5mm jaklı stereo kulaklık bu yüzden tercihim, hyperx corsair gibi markaların 400-500 liralık ürünleri varken, gidip rampage gamepower gibi ürünlerin 7.1li düşük kalite ses kartlarını kullanmak istemiyorum.
Post automatically merged:

hs50 pro almak daha mantıklı
çok bass manyağı değilsen kraken X de alınabilir
kanka hs50ye baktım çoğu yerde stoğu yok olsa da 600 lira civarı o da bütçemi aşıyor, ama güzel kulaklık, kraken de güzel ama dediğim gibi bütçe 400 civarı, bide ne yazıkki bass manyağıyım, ne kadar canlı tok ve basslı ses iyi olursa benim için güzel olur,

kanka ben anakartımda bulunan ses yongasını kullanmak istiyorum şuan telefonuma ait kulaklıkla bile gayet net ses kasıp müzik dinliyorum kaliteli bi şekilde jbl c100si ile, 7.1 özellikli kulaklık alınca kendi ses kartıyla kullanmak zorundayım mecbur ve illaki dip ses, boğuk ses, düşük ses kalitesi oluyor, 3.5mm jaklı stereo kulaklık bu yüzden tercihim, hyperx corsair gibi markaların 400-500 liralık ürünleri varken, gidip rampage gamepower gibi ürünlerin 7.1li düşük kalite ses kartlarını kullanmak istemiyorum.

kanka hs50ye baktım çoğu yerde stoğu yok olsa da 600 lira civarı o da bütçemi aşıyor, ama güzel kulaklık, kraken de güzel ama dediğim gibi bütçe 400 civarı, bide ne yazıkki bass manyağıyım, ne kadar canlı tok ve basslı ses iyi olursa benim için güzel olur,

Corsair HS35 e bakabilirsin link attım

baktım kanka da bunun için tiz ağırlıklı ve bassı az bi kulaklık diyolar, öyle olması adamın kafasını kulağını

Corsair HS35 e bakabilirsin link attım
çoğu kullanıcı tiz sesin ağırlık bassın az olduğunu söylüyor knk mikrofonu da o kadar iyi değilmiş, ulan doların bizi şu düşürdüğü hale bak, millet cloud 2, steelseries vs hayvan gibi kulaklık kullanıyor, biz adamların artıklarını kullanıyoz sanki o kadar para veriyoz bide

Geri