HyperX HyperX HX-HSCSC2-BK-WW Cloud Stinger Core Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
HyperX HyperX HX-HSCSC2-BK-WW Cloud Stinger Core Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
yok kardeşim jd-gamepower-rampage vs. markalardan uzak duruyorum, hyperx corsair gibi markaların f/p ürünleri tercihimdir, 7.1 bi haltıma yaramaz benim açımdan400TL ye RAMPAGE DROP PLUS al.
![]()
Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
drop plus ta öyle bi sorun olcağını sanmam çok iyi bir kulaklıkyok kardeşim jd-gamepower-rampage vs. markalardan uzak duruyorum, hyperx corsair gibi markaların f/p ürünleri tercihimdir, 7.1 bi haltıma yaramaz benim açımdan
kanka ben anakartımda bulunan ses yongasını kullanmak istiyorum şuan telefonuma ait kulaklıkla bile gayet net ses kasıp müzik dinliyorum kaliteli bi şekilde jbl c100si ile, 7.1 özellikli kulaklık alınca kendi ses kartıyla kullanmak zorundayım mecbur ve illaki dip ses, boğuk ses, düşük ses kalitesi oluyor, 3.5mm jaklı stereo kulaklık bu yüzden tercihim, hyperx corsair gibi markaların 400-500 liralık ürünleri varken, gidip rampage gamepower gibi ürünlerin 7.1li düşük kalite ses kartlarını kullanmak istemiyorum.drop plus ta öyle bi sorun olcağını sanmam çok iyi bir kulaklık
kanka hs50ye baktım çoğu yerde stoğu yok olsa da 600 lira civarı o da bütçemi aşıyor, ama güzel kulaklık, kraken de güzel ama dediğim gibi bütçe 400 civarı, bide ne yazıkki bass manyağıyım, ne kadar canlı tok ve basslı ses iyi olursa benim için güzel olur,hs50 pro almak daha mantıklı
çok bass manyağı değilsen kraken X de alınabilir
kanka ben anakartımda bulunan ses yongasını kullanmak istiyorum şuan telefonuma ait kulaklıkla bile gayet net ses kasıp müzik dinliyorum kaliteli bi şekilde jbl c100si ile, 7.1 özellikli kulaklık alınca kendi ses kartıyla kullanmak zorundayım mecbur ve illaki dip ses, boğuk ses, düşük ses kalitesi oluyor, 3.5mm jaklı stereo kulaklık bu yüzden tercihim, hyperx corsair gibi markaların 400-500 liralık ürünleri varken, gidip rampage gamepower gibi ürünlerin 7.1li düşük kalite ses kartlarını kullanmak istemiyorum.
Post automatically merged:
kanka hs50ye baktım çoğu yerde stoğu yok olsa da 600 lira civarı o da bütçemi aşıyor, ama güzel kulaklık, kraken de güzel ama dediğim gibi bütçe 400 civarı, bide ne yazıkki bass manyağıyım, ne kadar canlı tok ve basslı ses iyi olursa benim için güzel olur,
Corsair HS35 e bakabilirsin link attımkanka ben anakartımda bulunan ses yongasını kullanmak istiyorum şuan telefonuma ait kulaklıkla bile gayet net ses kasıp müzik dinliyorum kaliteli bi şekilde jbl c100si ile, 7.1 özellikli kulaklık alınca kendi ses kartıyla kullanmak zorundayım mecbur ve illaki dip ses, boğuk ses, düşük ses kalitesi oluyor, 3.5mm jaklı stereo kulaklık bu yüzden tercihim, hyperx corsair gibi markaların 400-500 liralık ürünleri varken, gidip rampage gamepower gibi ürünlerin 7.1li düşük kalite ses kartlarını kullanmak istemiyorum.
kanka hs50ye baktım çoğu yerde stoğu yok olsa da 600 lira civarı o da bütçemi aşıyor, ama güzel kulaklık, kraken de güzel ama dediğim gibi bütçe 400 civarı, bide ne yazıkki bass manyağıyım, ne kadar canlı tok ve basslı ses iyi olursa benim için güzel olur,
baktım kanka da bunun için tiz ağırlıklı ve bassı az bi kulaklık diyolar, öyle olması adamın kafasını kulağınıCorsair HS35 Carbon CA-9011195-EU Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatı - Trendyol
Corsair HS35 Siyah Stereo Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
çoğu kullanıcı tiz sesin ağırlık bassın az olduğunu söylüyor knk mikrofonu da o kadar iyi değilmiş, ulan doların bizi şu düşürdüğü hale bak, millet cloud 2, steelseries vs hayvan gibi kulaklık kullanıyor, biz adamların artıklarını kullanıyoz sanki o kadar para veriyoz bideCorsair HS35 Carbon CA-9011195-EU Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatı - Trendyol
Corsair HS35 Siyah Stereo Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Corsair HS35 e bakabilirsin link attım