Cloud ll kesinlikle.Dostlar sizce Cloud Stinger Core (Yenilnemiş versiyonu) + HyperX AMP ses kartı mı? yoksa direk HyperX Cloud II mi? ikiside aynı fiyata denk geliyor kulaklık önermezseniz sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
?
Peki Cloud II biraz eskidi alsammı diye tereddüt içerisindeyim 700TL e 7.1 olan kulaklık önerisi yaparmısınız?Cloud ll kesinlikle.
Hocam razer istemiyorum nedense razer in sadece mouselerini seviyorum.bence ikisi yerine razer kraken te alabilirsin. 7.1 değil ama ses kartı 7.1 den daha iyi.
Biliyorum ama eskidi hala alınır mı? ki?Cloud 2 adamdır
nu fiyat bandındaki en iyisi bu onun için önerdim. bunun haricinde bir de iyi olan cloud 2 var o da eski.Hocam razer istemiyorum nedense razer in sadece mouselerini seviyorum.
Biliyorum ama eskidi hala alınır mı? ki?
Dedigim gibi razer in kulaklıklarını çok sevmiyorum ki alacagım yerde 850TL benim bütcem max 790TL başka bir önerin varmı?nu fiyat bandındaki en iyisi bu onun için önerdim. bunun haricinde bir de iyi olan cloud 2 var o da eski.
Dedigim gibi razer in kulaklıklarını çok sevmiyorum ki alacagım yerde 850TL benim bütcem max 790TL başka bir önerin varmı?
Alpha S al bütçen varsa, hem yeni hem ses kalitesi çok daha üst düzey diyorlar 2ye göre. En son itopyada 999tlydiHocam razer istemiyorum nedense razer in sadece mouselerini seviyorum.
Bu kulaklık eskiden ucuzdu şimdi fiyatı uçmuşCloud 2 adamdır
Bütcem 790TL diyorum.Alpha S al bütçen varsa, hem yeni hem ses kalitesi çok daha üst düzey diyorlar 2ye göre. En son itopyada 999tlydi
Bence alınır ama onun yerine SS Arctis 5 de alabilirsinHocam razer istemiyorum nedense razer in sadece mouselerini seviyorum.
Hakkaten, eskiden 450-500TL'di şimdi 650-700TL arasıBu kulaklık eskiden ucuzdu şimdi fiyatı uçmuş