Link atar mısın sana zahmetHocam indirimde ama HyperX Cloud 2 de indirimde bende onu soruyordum 400 TL farka HyperX cloud 2 dediler istersen sende düşünebilirsin ben Cloud 2 almayı düşünüyorum fikrimi değiştirecek bir şey olmadığı sürece
Link atar mısın sana zahmetHocam indirimde ama HyperX Cloud 2 de indirimde bende onu soruyordum 400 TL farka HyperX cloud 2 dediler istersen sende düşünebilirsin ben Cloud 2 almayı düşünüyorum fikrimi değiştirecek bir şey olmadığı sürece
Asus modeli hakkında bir fikrim yok ama 3k verdiyseniz bir tık pahalı gibi sanki Cloud 2 daha ucuz tabi diğer modeli bilmiyorum yorum yapamayacağımHer yer de 2k çok ucuz geldi bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus rog strix go 2.4 sipariş verdm bunu mu alaym
Buyur HocamLink atar mısın sana zahmet
2k ya düşmüştü öyle aldım, iptal edeym mi acabaAsus modeli hakkında bir fikrim yok ama 3k verdiyseniz bir tık pahalı gibi sanki Cloud 2 daha ucuz tabi diğer modeli bilmiyorum yorum yapamayacağım
Teşekkür ederimAsus modeli hakkında bir fikrim yok ama 3k verdiyseniz bir tık pahalı gibi sanki Cloud 2 daha ucuz tabi diğer modeli bilmiyorum yorum yapamayacağım
Buyur Hocam
Bu hyperx iyi miAsus modeli hakkında bir fikrim yok ama 3k verdiyseniz bir tık pahalı gibi sanki Cloud 2 daha ucuz tabi diğer modeli bilmiyorum yorum yapamayacağım
Buyur Hocam
Önemli değil. Dediğim gibi Cloud 2 yılların kulaklığı ve bu fiyata gayet uygun benim düşüncem cloud 2 ama yinede karşılaştırmalarını izleyin fikir sizin2k ya düşmüştü öyle aldım, iptal edeym mi acaba
Teşekkür ederim
Tmmdır teşekkür ederim çok kararsızımÖnemli değil. Dediğim gibi Cloud 2 yılların kulaklığı ve bu fiyata gayet uygun benim düşüncem cloud 2 ama yinede karşılaştırmalarını izleyin fikir sizin
Yayıncıların ve çoğu e-sporcunun kullandığı kulaklıklardan birtanesi yılların kulaklığı dediğim gibi en ucuz fiyatı 2.5k falandı bende indirimdeyken alayım dedim bu fiyat bandında gayet uygun2k ya düşmüştü öyle aldım, iptal edeym mi acaba
Teşekkür ederim
Bu hyperx iyi mi
asus daha iyiHer yer de 2k çok ucuz geldi bence
Asus rog strix go 2.4 sipariş verdm bunu mu alaym
Peki Cloud 2 midir asusmu hocam ikiside 2k bandındaasus daha iyi
@Hacı_80Yayıncıların ve çoğu e-sporcunun kullandığı kulaklıklardan birtanesi yılların kulaklığı dediğim gibi en ucuz fiyatı 2.5k falandı bende indirimdeyken alayım dedim bu fiyat bandında gayet uygun
Hocam benimde asus b550m k onun ses kart nasılHocam
Razer Blackshark V2 X 1700 TL
HyperX Cloud 2 2079 TL
Sizce 1700 TL ye Razer mı alınır yoksa üstüne 400 daha koyup cloud 2 mi alayım anakartımın ses kartı Realtek ALC887 (Gigabyte B450M H) razer blacksharkın ses kartı yok bu yüzden bir tık korkutuyor 7.1 de ve ses kalitesi için ve jak girişli birkaç kişide mikrofonunda dip ses olduğunu öne sürmüş cloud 2 de ise ses kartı var ama ondada kulaklıkta dip ses olduğu öne sürülüyor sizce hangisini sipariş vermeliyim çok kararsız kaldım bilenler eksileri ve artılarıyla yazabilir mi yada önerebileceğiniz bu fiyata farklı kulaklık var mıdır ?
Tercihine göre sadece ses kasmak hedefinse cloud , konfor tercih edersen ve ses kasmadan biraz fedakarlık yaparım diyosan asus , ayrıca asus kablosuzPeki Cloud 2 midir asusmu hocam ikiside 2k bandında
Sağol Hocam tercihim cloud 2 den yana olacak gibi ama hala bakıyorumTercihine göre sadece ses kasmak hedefinse cloud , konfor tercih edersen ve ses kasmadan biraz fedakarlık yaparım diyosan asus , ayrıca asus kablosuz
arkadaş güzel inceleme yapmış belki yararı olurSağol Hocam tercihim cloud 2 den yana olacak gibi ama hala bakıyorum
arkadaşın incelemesini okudum gayet güzel fakat incelediğim diğer yazılarda da insanların söylediği (incelemeyi yapan arkadaşta biraz değinmiş) ufak bir dip ses ve uzun kullanımda pad parçalanma gibi bir sorunu var diyorlar yani yıllar boyu kullanımda asus önermeyen fazla insan var hocam çevre ekipmanlarında özelliklearkadaş güzel inceleme yapmış belki yararı olur
İnceleme - ROG Strix 2.4 GHz 7.1 İncelemesi
Öncelikle herkese merhaba, bu incelememde Asus ROG Strix 2.4 GHz 7.1'den bahsedeceğim, artısını eksisini yorumlayıp Cloud 2 ile yaptığım karşılaştırmaları sunacağım. Orijinal kutusunun dışında ambalaj bulunuyor. Bunun bence incelemelerde belirtilmesi lazım çünkü daha önce açılan bir ürünü en...forum.donanimarsivi.com