HyperX Cloud Stinger S 7.1 448TL!

Alınmaz. Hyperxin kulaklıklarını seviyorum ama bu para buna verilmez. Drop plus bundan daha konforlu ve performanslıdır. Eğer bütceni biraz aşabilrisen media marktte çok güzel indirim var. hs60pro indirimde kaçırma hs50 fiyatına 60 satılıyor. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_corsaır-hs60-pro-7-1-kulak-üstü-oyuncu-kulaklığı-siyah-1207935.html
Post automatically merged:

7.1 çok önemli değil reis ya bende 3 yıldır hyperx c2 var 7.1 i 3 defa açmadım sesleri çok yankılı ve gereksiz veriyor. tabi tercih meselesi fps oyunalrda işe yaramıyor.
Kanka hs60 ve türev modellerinde pedler değişmediği için uzun ömürlü değil kulaklık. Drop plus stoklarda yok

Ses ve mikrofon kalitesinin Drop plus kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.
ses olarak daha iyi mikrofon olarak daha kötü 2sini de kullandım bunlar öznel bir şeyler değil test etmek lazım kesinlikle hyperx stinger s ses konusunda daha iyi
Kanka hs60 ve türev modellerinde pedler değişmediği için uzun ömürlü değil kulaklık. Drop plus stoklarda yok
öyle bir şey yok marka ile iletişime geçersin veya taktırırsın olur biter

ses olarak daha iyi mikrofon olarak daha kötü 2sini de kullandım bunlar öznel bir şeyler değil test etmek lazım kesinlikle hyperx stinger s ses konusunda daha iyi
Ses konusunda hala daha iyi olduğunu düşünmüyorum.
Hyprex diye iyi olmak zorunda değil ve eski bir kulaklık.
İkisinide alıp test ettiyseniz bir karşılaştırma rehberi bekleriz.

/* konusunda hala daha iyi olduğunu düşünmüyorum.
Hyprex diye iyi olmak zorunda değil ve eski bir kulaklık.
İkisinide alıp test ettiyseniz bir karşılaştırma rehberi bekleriz.
test ettim zaten yazılarımda bulunuyor drop plus önerildikten sonra drop plus aldım çok rahatsız etti kafa yapımdan dolayı 1 el cs girip ses kalitesi denedim zaten o yüzden o kadar çok deneyemedim ve karşılaştırma rehberi bu süreyle doğru olmaz yanlış değerlendirebilirim drop plusu

test ettim zaten yazılarımda bulunuyor drop plus önerildikten sonra drop plus aldım çok rahatsız etti kafa yapımdan dolayı 1 el cs girip ses kalitesi denedim zaten o yüzden o kadar çok deneyemedim ve karşılaştırma rehberi bu süreyle doğru olmaz yanlış değerlendirebilirim drop plusu
Şu an karşılaştırıyosunuz.
Kullandım diyorsunuz rehber yapın deyince karşılaştırmak pek doğru olmaz diyorsunuz:)
Drop plusun ses kalitesinde daha iyi olduğunu düşünüyorum son sözüm bu iyi akşamlar.

Şu an karşılaştırıyosunuz.
Kullandım diyorsunuz rehber yapın deyince karşılaştırmak pek doğru olmaz diyorsunuz:)
Drop plusun ses kalitesinde daha iyi olduğunu düşünüyorum son sözüm bu iyi akşamlar.
size de benim tesitim sadece 1 saatti ses kalitesini ve mikrofonuna baktım ve rahatsız ettiği için değiştirdim bundan tüm drop plus konularında bahsettim inanmıyorsanız bakabilirsiniz bana göre böyle ayrıca kulaklık ilk geldiğinde ayarlamasız ses biraz boğuk geliyordu ve benim bunu yazılımdan düzeltmenin yolunu bulduğumda kulaklık iade olmuştu bile o yüzden bir değerlendirme yapmak istemem

öyle bir şey yok marka ile iletişime geçersin veya taktırırsın olur biter
Kanka PCHOCASI hs35 incelemesinde söylüyorlar harici pedin olmadığını. Yurtdışında belki vardır ama TR de yok pedler, satılmıyor.

Kanka PCHOCASI hs35 incelemesinde söylüyorlar harici pedin olmadığını. Yurtdışında belki vardır ama TR de yok pedler, satılmıyor.
onla bunun pedleri farklı diye biliyorum

Geri