Neler Yeni

HyperX Cloud Stinger vs. GamePower Mihawk

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Düşüneyim... 2 yıl falan olması lazım.
2 yıl geçmiş gibi gelmiyor ama 1 yıldan da çok gibi. En az 1 yıl garanti muhtemelen 2 yıl

Her hangi bir sorun varmı ? Yandaki silikonlarda falan ?

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Her hangi bir sorun varmı ? Yandaki silikonlarda falan ?
Hiçbir sorunu yok ilk günkü gibi taş gibi.

Yanlar silikon değil bu arada, ayrı takılmış bir parça yok sadece nokta nokta işlenmiş.

Tek memnun olmadığım yanı yandaki başparmak koyma yeri terleyince çok kayıyor.
91e8842b5b3b2bc9b754c7f5d9d501ba.jpg

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hiçbir sorunu yok ilk günkü gibi taş gibi.

Yanlar silikon değil bu arada, ayrı takılmış bir parça yok sadece nokta nokta işlenmiş.

Tek memnun olmadığım yanı yandaki başparmak koyma yeri terleyince çok kayıyor.
91e8842b5b3b2bc9b754c7f5d9d501ba.jpg

Hadi ya slikon değilmiydi oralar, ben öyle hissediyordum :D, terleme durumu çok sıkıntı bende de.

vamprikaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Salih akçaren
Instagram
salihakcarens
Steam
salih akçaren
Facebook
100009245892508
Arkadaşlar HyperX Cloud Stinger hala alınır mı

gamepower modelin mikrofonu daha iyi gibime geldi ikisinin de incelemesini izledim ikişer üçer

hangisini önerirsiniz

@Furkan Aslan sen biliyosun hocam hangisi
bende gamepower mihawk var şimdi şöle soliyim ses kalitesi kötu bu - si var bassı var farklı bir özelliği bu cok iyi ses yukseldikçe kafa titriyor falan accayip his yaratıyor kafada dış sesleri çok iyi şekilde kesiyor yanımda pervane çalışıyor sesi kesiyor annem odadayken konusuyor hiç duymuyorum yani al bu pedlerle yat yani varmı başka sorun he bide mikrofonu iyi agzına sokmadıgın surece sorun yok

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Hadi ya slikon değilmiydi oralar, ben öyle hissediyordum :D, terleme durumu çok sıkıntı bende de.
Maalesef, her ne kadar bundan da memnun olsam da keşke 300s alsaydım. Büyük gelir diye düşünmüştüm ama tam oluyor :D onda yanlar silikon ayrıca. Fakat ben olsam rival 3 alırım

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Kardeşim gamepowerdan uzak dur aman diyim, geçen hafta aldım 3 gün kullandım hayvan gibi dip ses var, sesi kaliteli de değil boğuk, mikrofonu güzel ama dipsesi çok fazla yine, ses kascaksan asla kasamazsın, iade etmeye kalkınca bozuk mal olmadığı sürece iade edemezsin kulaklık kişisel bir ürün çünkü, iade edemediğim için 100 lira zararına sattım kulaklığı, game power rampage James Donkey falan uzak dur 7.1 ses kartlılardan uzak dur özellikle 7.1 bi halt değil, güncel bi sistemin varsa anakartının ses kartıyla stereo kullan daha iyi, 7.1i açınca felaket cızırtı geliyor patlamalı seslerde, alcaksan bilindik corsair, hyperx, steelseries gibi markaları kullan çünkü bu ürünü bir kez alıcaksın geriye dönüşü yok anca zararına satarsın memnun olmadığında.
drop plus aldımzaten dün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef, her ne kadar bundan da memnun olsam da keşke 300s alsaydım. Büyük gelir diye düşünmüştüm ama tam oluyor :D onda yanlar silikon ayrıca. Fakat ben olsam rival 3 alırım
sonunda drop plusı çektim hocam :D
380 e

Top Bottom