hyperx cloud2 amazon geri ödeme

N0XI

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
254
oha bu fiyata nasıl verebiliyorlar bunu dolar 11 TL olmuş amazon.com da aynı kulaklık 80 Dolar
ben de bilmiyorum daha düşmez diye aldım düştü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar selamlar bundan 1 hafta önce amazondan hyperx clud2 aldım aldığımda 689 TL idi kuponla 659 TL ye aldım şuan fiyatı 576 TL ye düşmüş bu fiyat farkı verilecek mi öyle bir kampanya vardı
aldığım ürün: https://www.amazon.com.tr/dp/B00SAYCVTQ?tag=akakceprime-21&th=1
not siyah olanı aldım

Amazon dünyada ki en müşteri yanlısı firmadır ama Türkiye amazonun yurtdışında ki gibi müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu sanmıyorum.

2016 da amazon amerikadan RX470 aldım adamlar yanlışlıkla 3 gün sonra bir kart daha göndermişler, elimde 2 tane RX470 oldu. Müşteri hizmetlerine bağlandım durumu anlattım geri gönderin bize dedi, tamam göndereyim ama kargo ücretimi karşılayacak mısınız? dedim. Kargo ücreti deyince (normalde hiç sıkıntısız karşılıyorlar) biraz bekleticem sizi dedi 3-4dk sonra geldi kart sizde kalabilir hediyemiz olsun dedi :)

Düşünün amazonun müşteri memnuniyetini adamlar yeni çıkmış ekran kartını sizde kalsın diye hediye ettiler.

@Sllent

Bizde yalan yok aslanım, çoluk çocukla karıştırma :)

Ekler

• amazon.jpg
    amazon.jpg
    82.8 KB · Hit: 48
Son düzenleme:
Amazon dünyada ki en müşteri yanlısı firmadır ama Türkiye amazonun yurtdışında ki gibi müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu sanmıyorum.

2016 da amazon amerikadan RX470 aldım adamlar yanlışlıkla 3 gün sonra bir kart daha göndermişler, elimde 2 tane RX470 oldu. Müşteri hizmetlerine bağlandım durumu anlattım geri gönderin bize dedi, tamam göndereyim ama kargo ücretimi karşılayacak mısınız? dedim. Kargo ücreti deyince (normalde hiç sıkıntısız karşılıyorlar) biraz bekleticem sizi dedi 3-4dk sonra geldi kart sizde kalabilir hediyemiz olsun dedi :)

Düşünün amazonun müşteri memnuniyetini adamlar yeni çıkmış ekran kartını sizde kalsın diye hediye ettiler.

@Sllent

Ben yalan söylüyorsun mu dedim ne bu tavırlar?
Ben müşteri hizmetleri yetkilisinin kart sizde kalabilir dediğine gülmüştüm.

konu nasıl buraya geldi

@Sllent

amazon cidden o yönde çok iyi inşallah bana da geri ödeme sağlarlar

Son düzenleme:
Almadım diye çok üzüldüm de evde 3 tane kulaklık var 1 tane daha alsam ailem müdahale edecek 😅

Geri