Neler Yeni

🔥İndirim SAMSUNG 980 PROAMAZON 300/120 + NAYS İLE 3328 TL

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Baran Kut
Ssdyi heatsinkli alınca pahalıya geliyor. Bu soğutucu güzele benziyor. Not: daha önce kullanmadım, ne kadar işe yarar ortalama fiyatları nedir bilmiyorum.
Ortalama fiyatı iyi olanların en azından 200-250'den başlıyor. Genel mantıkları aynı zaten. Tost haline getirip, termal pedleri yerleştiriyorsunuz. Sıcaklığı pasif bir şekilde dağıtıyor.

ürün stokta görünmüyor başka öneriniz var mı stokta olan alayım hemen.
Screenshot_1.png

Allah allah bende gözüküyor hocam. Kenardaki satın alma seçeneklerini göstere tıkladınız mı?

Bir de hocam ssd soğutucu yazarak farklı ve daha ucuz ürünlere göz atabilirsiniz.

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Rick Baba
300/120 link?

ZAGOR77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ZAGOR
Baktım hocam soğutucu yok. Ya kendisinde soğutucu bulunan sdd modellerini tercih edeceksiniz ya da soğutucusu olmayan modele soğutucu takacaksınız.
Teşşekür ederim ilginize.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ortalama fiyatı iyi olanların en azından 200-250'den başlıyor. Genel mantıkları aynı zaten. Tost haline getirip, termal pedleri yerleştiriyorsunuz. Sıcaklığı pasif bir şekilde dağıtıyor.

Alıntıyı görüntüle
Allah allah bende gözüküyor hocam. Kenardaki satın alma seçeneklerini göstere tıkladınız mı?

Bir de hocam ssd soğutucu yazarak farklı ve daha ucuz ürünlere göz atabilirsiniz.
Bir bakayım hocam ben uygun ve F/P ürünlerine.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Berk
Anlaşmalı kartlara vade farksız 12'ye bölüyor. Kaçırmayın.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Tayfun Balım

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Baran Kut
@enokeno Ben Samsung'u çektim bu arada hocam. 12 ay faizsiz taksit kaçmaz fırsat gibi.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Tayfun Balım

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Asaf Fiso
agalar burda herkes samsungu övüp diğer ssdleri gömmüş (samsung kötü demiyorum ama bütçemin üstünde ve tam da fp denemez gibi) ortalama bir markayla samsung arasındaki fark 1000 tl ekletecek kadar önemli mi ve ortalama bi ssd alırsak ömür ve sağlık olarak ne kadar gider ne durumda olur sormak istiyorum

bu arada kıyasladığım ve almayı düşündüğüm ssd bu

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Tayfun Balım
agalar burda herkes samsungu övüp diğer ssdleri gömmüş (samsung kötü demiyorum ama bütçemin üstünde ve tam da fp denemez gibi) ortalama bir markayla samsung arasındaki fark 1000 TL ekletecek kadar önemli mi ve ortalama bi ssd alırsak ömür ve sağlık olarak ne kadar gider ne durumda olur sormak istiyorum

Samsungu öven olmadı, benzer modellerden ucuz olduğu için tercih edilmesi gerektiği söylendi. Ssd lerde tbw diye bir değer göreceksin (200 500 600 gibi) ve bu değer ssd ye kaç tb veri yazabileceğini söylüyor.
Ucuz diye tercih edilen modellerin yazma ömürleri kaliteli marka modellere düşük oluyor. Yani sadece okuma yazma hızları yüksek görünüyor diye ssd seçilmez içinde dram var mı nand kalitesi nedir? Isınma problemi var mı yok mu gibi sorular sorulup öyle alınmalı.

brsokcu

80+ Bronze
Beyler bu ssd soğutucuları aliexpressten ilk sipariş indirimiyle alın sudan ucuza gelir bende heatsinkli 990 pro var ama büyük ihtimalle sonradan takacağınız soğutucu daha iyi performans verir. Yada ugreenin pci 4 destekli m2 slotu satılıyor 300 lira felan. Hem tam hızı veriyor hemde iki tane termal pad ve soğutucu blok ile geliyor yakın zamanda aldım tavsiye ederim.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Tayfun Balım
agalar burda herkes samsungu övüp diğer ssdleri gömmüş (samsung kötü demiyorum ama bütçemin üstünde ve tam da fp denemez gibi) ortalama bir markayla samsung arasındaki fark 1000 TL ekletecek kadar önemli mi ve ortalama bi ssd alırsak ömür ve sağlık olarak ne kadar gider ne durumda olur sormak istiyorum

Bu önerdiğin modelin drami yok uzun vadeli kullanımda sıkıntı çıkarır. (Özellikle çok fazla veri yazıyorsan)

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,895
İsim
Selim

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Asaf Fiso
Samsungu öven olmadı, benzer modellerden ucuz olduğu için tercih edilmesi gerektiği söylendi. Ssd lerde tbw diye bir değer göreceksin (200 500 600 gibi) ve bu değer ssd ye kaç tb veri yazabileceğini söylüyor.
Ucuz diye tercih edilen modellerin yazma ömürleri kaliteli marka modellere düşük oluyor. Yani sadece okuma yazma hızları yüksek görünüyor diye ssd seçilmez içinde dram var mı nand kalitesi nedir? Isınma problemi var mı yok mu gibi sorular sorulup öyle alınmalı.
anladım teşekkürler , bahsettiğin özelliklerde fiyatı 2.5k civarı olan önerebileceğin bi ssd var mı peki

Top Bottom