🔥İndirim SAMSUNG 980 PROAMAZON 300/120 + NAYS İLE 3328 TL

Ne demek istedin bende samsung 980 pro olmayan versiyonu var ne yapmam gerek uygulamadan
Hocam magician uygulamasından firmware kontrolü yap ama kronik denilen yazılım sonu pro olan modellerde mevcuttu. 980 pro ve 990 pro sağlık sorununu güncelleme ile düzelttiler. Ben sağlık testini ekliyorum buraya. Satıcı amazon en kötü 6 ay içerisinde iade edilebiliyor yada para iadesi alınabiliyor belirli bir miktar.

Screenshot_5.png
Screenshot_6.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sandisk olan model yaklaşık 1.5 sene neredeyse hiç kapanmadan çalıştı yaklaşık 1 yıldır nadir kullanılıyor. 990 pro ise 1 yıldır yoğun olarak kullanılıyor.

Sürekli spam yapıyorum ama kronik olarak belirtilen sorun 990 pro olan modelde ciddi sorun düzeyindeydi. 980 pro olan model buna nazaran çok çok daha az sorunluydu. Kıyaslamayı ona göre de yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam magician uygulamasından firmware kontrolü yap ama kronik denilen yazılım sonu pro olan modellerde mevcuttu. 980 pro ve 990 pro sağlık sorununu güncelleme ile düzelttiler. Ben sağlık testini ekliyorum buraya. Satıcı amazon en kötü 6 ay içerisinde iade edilebiliyor yada para iadesi alınabiliyor belirli bir miktar.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Sandisk olan model yaklaşık 1.5 sene neredeyse hiç kapanmadan çalıştı yaklaşık 1 yıldır nadir kullanılıyor. 990 pro ise 1 yıldır yoğun olarak kullanılıyor.
Sağlıklar fena değil hocam. Benim biraz daha zort durum buna göre ama soğutucuyu geç aldım Samsung'a. Ondan dolayı 96'da SSD sağlığı. Aldığımdan beri aynı ama hiç düşmedi.

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Samsung'u Windows ve uygulamaları kurmak için aldım. Son 3 aydır harici soğutucu takılı.
WD BLACK sadece oyun için.
İkisi de 1 sene geçmedi daha Ekim'de kurdum sistemi.

Herhangi bir tavsiye-yorum varsa okumak isterim.

Dogru tahmin etmişim
3500 mb okuma yazma alırsın en fazla.
Yani ssd nin sunduğu hızın yarısını kullabilirsin. Yakın zamanda sisteminde değişiklik yapmayacaksan Gen 3 platformunda daha uyguna ssdler var. Onları tercih et bence.

3500 mb okuma yazma alırsın en fazla.
Yani ssd nin sunduğu hızın yarısını kullabilirsin. Yakın zamanda sisteminde değişiklik yapmayacaksan Gen 3 platformunda daha uyguna ssdler var. Onları tercih et bence.
Kendim icin bakmadım ama geleck icin en dusuk artik bu değerler alinmalı

Dram var hocam. Gen 4 ssd yapıp dram koymayacaklarsa hiç yapmasın terbiyesizler :)

Hocam Gen 4 ssdler pahalı biraz. 2k civarına gen3 ler var 1tb. Ama anakartta gen4 desteği varsa aradaki fark verilmeli bence.
b550m var gen4 var mıdır hocam?

bu üçünden hangisini önerirsiniz?
Aynı soruya konu açacaktım hocam. :kekw: Bende 980 Pro o sağlık problemini harici ssd soğutucu ile ancak çözebildim. Şu anlık bir sorunu yok. Hız konusunda da beni hiç üzmedi.

Sanırsam 980 Pro 1tb olanını da alacağım. 12 ay faizsiz taksit de var. Bir tane PS5'e, bir tane de PC'ye alırım gibi.

Diğerleri için de yorumları bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,935
Üyeler
174,265
Son üye
kadirberkan
Geri