Yardım Hyperx cloud3 s wireless ses ayar yardımı

Arkadaşlar güzel bir kulaklık önerin alalım bütçem 6k civarında Wireless olmalı ama hangi kulaklığa baksam mutlak surette bir sıkıntısı oluyor. Bir kulaklık beğensem sesi az ve yetersiz diyen çok oluyor başka bir kulaklık beğensem mikrofonu rezalet diyen oluyor. Hiç yok mu sesi de mikrofonu da gayet güzel olan bir kulaklık. Araba alırken bu kadar araştırma yapmıyoruz ama kulaklık alacağım aylarca karar veremedim. lütfen bir yardımmmmm

Arkadaşlar güzel bir kulaklık önerin alalım bütçem 6k civarında Wireless olmalı ama hangi kulaklığa baksam mutlak surette bir sıkıntısı oluyor. Bir kulaklık beğensem sesi az ve yetersiz diyen çok oluyor başka bir kulaklık beğensem mikrofonu rezalet diyen oluyor. Hiç yok mu sesi de mikrofonu da gayet güzel olan bir kulaklık. Araba alırken bu kadar araştırma yapmıyoruz ama kulaklık alacağım aylarca karar veremedim. lütfen bir yardımmmmm
valla hocam ben steelseries nova7 kullanıyorum bana cloud3 wireless geç diyenelr oldu daha iyi diye onun için geçtim ama bence rezalet bir ürün steelseries nova7 den devam ediyorum herşeyi güzel kulaklığın ben alırken 7300 liraydı şimdiki piyasasını bilmiyorum c3s w kutuladım kaldırdım iade edeceğim

nova 7 fiyatlarına baktım da çok pahalı hocam, maalesef alamam onu. Ama hal böyle olunca da iş iyice çıkmaza giriyor. Ne alsam inan karar veremiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,008
Üyeler
186,830
Son üye
spezy
Geri