Eğer model kodu varsa yazabilir misiniz?
Alacak kişi büyük ihtimalle bu tür terimleri bilmiyordur yada bilgisi yoktur. Gene de dediğiniz gibi yapması daha doğru olur.Rehber - RAM Çiplerinizi Öğrenin![Güncel]
-İndirme linki düzeltildi. Öncelikle neden çiplerimizi öğrenmek önemli ondan bahsedelim. Bir örnek vericem. Mesela bir RAM alacaksınız. Adata D30' da karar kıldınız. Çünkü markasını beğendiniz. Lakin 15 TL ucuza NeoForza olduğunu gördünüz. Kararsız kaldınız ve markadan dolayı kararınızı Adata'...forum.donanimarsivi.com
Bunu yapar mısın? Çipe göre de fiyat artar veya azalabilir.
Overclock potansiyeli iyi diye satar, bi hynix c gelse fena olmaz.Alacak kişi büyük ihtimalle bu tür terimleri bilmiyordur yada bilgisi yoktur. Gene de dediğiniz gibi yapması daha doğru olur.
Overclock potansiyeli iyi diye satar, bi hynix c gelse fena olmaz.
Alacak kişi büyük ihtimalle bu tür terimleri bilmiyordur yada bilgisi yoktur. Gene de dediğiniz gibi yapması daha doğru olur.
Rev E Die 8Gbit, gayet güzel bir çip hatta mükemmel denebilir.
Hocam haddime değil ama satma sebebiniz nedir*
ben bu rami öyle idare etsin diye aldım sıfırdan topladım daha fazla masraf olmasın sonra değişirim diye elime para geçince de satıcam rami değişicemHocam haddime değil ama satma sebebiniz nedir*
Durumu derken? Çipi güzel.ben bu rami öyle idare etsin diye aldım sıfırdan topladım daha fazla masraf olmasın sonra değişirim diye elime para geçince de satıcam rami değişicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
ramin durumu nasıl
Hocam RAM'i değiştirmeniz için hiç bir sebep yok. Kafadan 3600Mhz olur. Tabi @RevDeisDou ve @MSI > ASUS daha iyi bilirler.ben bu rami öyle idare etsin diye aldım sıfırdan topladım daha fazla masraf olmasın sonra değişirim diye elime para geçince de satıcam rami değişicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
ramin durumu nasıl